Αμαλιάδα: Υπογραφές για την εφαρμογή του Άρθρου 120 του Συντάγματος.


Σε καταγγελία-δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120 του Συντάγματος κατά Δημάρχων, εκπαιδευτικών, πολιτικών και όλων των υπευθύνων διενεργούντων σε χώρα τέλουσσα υπό κατοχή. προχώρησαν είκοσι εννέα πολίτες της Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με το έγγραφο που υπέγραψαν και ήδη βρίσκεται στην εισαγγελία, προχώρησαν σε αυτή την κίνηση για άμεση συνέργεια των παραπάνω σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος, σε εσχάτη προδοσία, σε απόπειρα εγκαθίδρυσης και νομιμοποίησης κατοχής στη χώρα, για αντισυνταγματική και κακουργηματική ανέγερση Τεμενών-Τζαμιών, σε κακουργηματική έγκριση εγκατάστασης λαθρομεταναστών, σε απόπειρα συρρίκνωσης - κατάργησης αστυνομικών τμημάτων και έπαρσης της Ελληνικής Σημαίας στα σχολεία, σε απόπειρα αναθεώρησης και αλλαγής Συντάγματος με πρόθεση και δόλο, δράση από κοινού, συναυρτουργία, συνωμοσία και σύσταση.

* H συλλογή υπογραφών συνεχίζεται!

Τι λέει το άρθρο 120 του Συντάγματος και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό!! 

Σημ. Εφόσον λεγόμαστε και νιώθουμε Έλληνες, έχουμε ως Έλληνες εκτός από δικαιώματα και υποχρεώσεις!!!
Η βασική μας υποχρέωση απέναντι στο Σύνταγμα είναι να
αντιστεκόμαστε στην καταστρατήγηση του. Η καταστρατήγηση του Συντάγματος είναι για τους κυβερνώντες ψωμοτύρι.

Από την στιγμή που ανέλαβαν το μόνο που κάνουν είναι να ενεργούν κατά των διατάξεων του Συντάγματος!!! Καμία απόφαση από αυτές που έχουν λάβει σχετικά με μνημόνια, τρόικες και ΔΝΤ δεν είναι συνταγματικά αποδεκτή!!! Και επειδή το αυτί τους δεν ιδρώνει είμαστε υποχρεωμένοι να τους το υπενθυμίσουμε εμείς και να κάνουμε ότι απαιτείται για αυτό!!

Σύνταγμα της Ελλάδας 

ΤΜΗΜΑ Δ': Ακροτελεύτια διάταξη 


Άρθρο 120

Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε' Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων. 

Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Σχόλια