ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ , ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.


Σχετική εικόναΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ;;;;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.ΣΕ ΕΜΑΙΛ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΜΠΙΛΛΗΣ  , ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΕΞΙΟ , ΝΙΚΟ ΒΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΟΙΠΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΝΑΤΟ ,  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ   , ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ , ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ .ΕΠΙΣΗΣ  ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΙ ΝΑΤΟΊΚΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ  .ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ  ΠΟΥ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ .Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ,  ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΡΙΖΟΥΝ  ΤΟ ΑΙΔΙΟ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ.ΤΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ  Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΜΠΙΛΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ


From: E. BILLIS [mailto:empillis@ath.forthnet.gr] , Sent: Thursday, February 15, 2018 11:44 AM
To: 'a.tsipras@parliament.gr'; 'at@syn.gr'; 'anypapasxolisi@yeka.gr'; 'ypourgos_erg@yeka.gr'; 'zkonst@otenet.gr'; 'nvoutsis@gmail.com' ……
Cc: 'groupvector@verizon.net'
Subject: Κατά καθήκον σας διαβιβάζω τις κατωτέρω πληροφορίες, από τον γνωστό μου από χρόνια Έλληνα της Αμερικής (ΗΠΑ) κ. Στυλιανούδη (με email groupvector@verizon.net).
Κύριοι Βουλευτές,
Κατά καθήκον σας διαβιβάζω τις κατωτέρω πληροφορίες, από τον γνωστό μου από χρόνια Έλληνα της Αμερικής (ΗΠΑ) κ. Στυλιανούδη (με email, groupvector@verizon.net).
Ο οποίος μου τηλεφώνησε προ ολίγου από τις ΗΠΑ και αφού μου είπε ότι μπορώ να αναφέρω τα στοιχεία του, μου ανέφερε ότι οι πληροφορίες του προέρχονται από υψηλόβαθμο βαθμούχο των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα μου ανέφερε ότι κατά τις απόλυτα έγκυρες ως είπε πληροφορίες του, επίκειται διαμελισμός της Ελλάδας.
Με παροχή ως αντάλλαγμα στον Ερτογάν, εκτός από τη Θράκη, και των νησιών μας Μυτιλήνης και Σύρου για να γίνουν υπό τον «έλεγχο» του Ερτογάν αποθήκη μουσουλμάνων μεταναστών.
Μου ανέφερε επίσης ότι με την παροχή του ονόματος στους σκοπιανούς, θα δημιουργηθεί και μία πολύ μεγάλη λεωφόρος από τα Σκόπια προς τη Θεσσαλονίκη μας. Κυρίως για ανάγκες μετακίνησης των Αμερικανών στρατιωτικών της μεγαλύτερης βάσης τους του κόσμου, στο Κόσσοβο και στα σκόπια.
Ως επίσης μου είπε για να επιτευχθούν τα ανωτέρω θα δημιουργηθεί στημένο θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους και θα κατέβουν δήθεν οι Αμερικανοί από τη βάση τους, δήθεν ως διαιτητές για τα μάτια του κόσμου, για επίτευξη των ανωτέρω.
Ως ισχυρίστηκε για τα ανωτέρω είναι που μεταβαίνει στην Άγκυρα ο εν Αθήναις Αμερικανός πρέσβης (που ως γνωστόν μας απειλούσε πρόσφατα ίσως προετοιμάζοντας μας), για να διαπραγματευθεί, με τους τούρκους τα ανωτέρω σχέδια του Αμερικανού στρατού που αφορούν τον αποκλεισμό και της Ρωσίας. Με αντάλλαγμα την επιστροφή της τουρκίας στη Δύση
Τέλος, αδυνατώ πιστέψω και να αναφέρω όσα μου είπε για συμμετοχή «ημετέρων» στα ανωτέρω, που τα μεταβιβάζω κατά καθήκον με κάθε επιφύλαξη.
Λέγεται μάλιστα ότι λόγω των ανωτέρω , αναβάλλεται (ματαιώθηκε) και η αναγόρευση Πούτιν σε επίτιμο διδάκτορα από το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (http://www.kathimerini.gr/…/anavalletai-h-anagoreysh-poytin…
Τα ανωτέρω επώνυμα, σας μεταβιβάζονται με κάθε επιφύλαξη κατά καθήκον, για έλεγχο.
Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια