ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΚΟΜΑ.

Έλληνες μας έχουν «βιάσει» την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, και δεν έχει αυτοκτονήσει ακόμα κανένας ηθικός Εισαγγελέας ή Δικαστής από ντροπή για τα αίσχη συναδέλφων τους, αυτό τα λέει όλα περί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ στην χώρα μας, η οποία έχει ανάγκη Ανασυγκρότησης εδώ και τώρα, αλλιώς ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ. 


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ» Σ.3 ΕΠ.25
Με τίτλο Μ.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΠΡΟΣ Π.ΚΑΜΜΕΝΟ "ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ"
Ο πρώην πράκτορας της Ε.Υ.Π, Μανώλης Χατζησάββας, αποκαλύπτει τις παρανομίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου και τον προκαλεί ευθέως. Αποκαλύπτει ακόμη στον δημοσιογράφο και συγγραφέα, Ιωάννη Παπαζήση, πολλές παρανομίες πολιτικών προσώπων για τις οποίες πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας...Σε συνέχεια της
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΣ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ» Σ.3 ΕΠ.24
Με τίτλο ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕ & ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ & ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ
Ο πρώην πράκτορας της Ε.Υ.Π, Μανώλης Χατζησάββας, αποκαλύπτει στον δημοσιογράφο και συγγραφέα, Ιωάννη Παπαζήση, πόσο βρώμικο είναι το πολιτικό μας σύστημα το οποίο είναι γεμάτο από πολιτικούς που έχουν χρηματιστεί από εταιρείες για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους εις βάρος του Ελληνικού λαού.


Σχόλια