ΕΝΩ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΒΑΔΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ .....


ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ JUNGER  ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ;;;
  1. GO BACK ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ
  2. ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ 
  3. ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ... (ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ) 
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ  , ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ,.ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΛΑΤΑΚΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ.ΖΟΥΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΤΟ "ΠΑΙΔΙ" , ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΝ  ΤΟΝ ΝΕΟΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΛΟΙΠΟΝ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΑΦΙ , ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝΕ ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟΥ 2015.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ , ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ ΠΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ  ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ , ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΤΛ.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΙΣ  22.06.2015.ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟΥ 2015.ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ  ΠΟΥ ΟΤΣΙΠΡΑΣ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟ ΟΧΙ.ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ.ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑΙ , ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ. 

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ , ΠΟΥ ΦΩΝΑΣΚΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ,.2 ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ  ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ  ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ.Σχόλια