ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΕΖΙΛΙ. NOVARTIS


Μανώλης Χατζησάββας . πρ Πράκτορας της Ε.Υ.Π

Από τους Εισαγγελείς μέχρι το τελευταίο κλητήρα τύπου Καρανίκα στο Μαξίμου, έχουν γίνει ρεζίλι των σκυλιών.
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΒΟΥΛΚΟΥΛΕΣΚΟΥ… ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ.
Ο ΕΣΚΟΜΠΑΡ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ… είπαμε Κολομβία, αλλά όχι και έτσι.  
Οσο για εμένα ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ για να τους περιγράψω, ούτε μπορώ να τους καταλάβω, διότι έχουν όντως υπόθεση δωροδοκιών στα χέρια του, όπως είναι μία από αυτές η υπόθεση τηςNOVARTIS (το λέω αυτό διότι τέτοιες παρόμοιες υποθέσεις δεκάδες στα συρτάρια των Εισαγγελιών της Χώρας, ειδικότερα στα χέρια του βρώμικου Πάνου Καμμένου, απλά αυτοί δεν τους πλήρωσαν…), αλλά όπως το «έφτιαξαν» με την μέθοδο της «κοπτοραπτικής»….παράνομα, για να γεμίσουν οι σελίδες τους… είναι για φυλακή οι ίδιοι. Θα είναι από τις λίγες φορές που πρώτος στην ουρά για φυλακή θα είναι Εισαγγελέας.
ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑ ΗΛΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ.
Μάλλον με το ζόρι προκαλούν οι άτιμοι, προδότες Τσίπρας- Καμμένος για να πέσουν από την κυβέρνηση δεν εξηγείται αλλιώς διότι κατά την ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ βασικού μέρους απόσπασμα του Αμερικανικού κείμενο του FBI.
-"Οι πληροφορίες σε αυτό το έγγραφο βασίζονται σε συνεντεύξεις μαρτύρων και σε έγγραφα και υλικό που έχει αποκτηθεί από το FBI, καθώς και πληροφορίες από την NVG, η οποία συνεργάζεται με την έρευνα. Η έρευνα παραμένει σε εξέλιξη και δεν έχουν επιτευχθεί πραγματικά ή νομικά συμπεράσματα από FBI και τους Αμερικανούς εισαγγελείς. Έτσι, το περιεχόμενο που παρουσιάζεται εδώ αντικατοπτρίζει τις πληροφορίες για τις οποίες το FBI έχει αναπτύξει προς υποστήριξη κάποια αποδεικτικά στοιχεία τουλάχιστον, και δεν πρέπει να εκθλιφθούν ως τελικά συμπεράσματα."-



ΕΛΛΗΝΕΣ - Βγάλτε τα συμπεράσματα σας τώρα...!!!
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ… ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ «ΦΑΣΤΦΟΥΝΤΑΔΙΚΟ» ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤHN ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΚΟΥ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ NOVARTIS – ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ «ΣΤΕΙΛΕΙ» ΑΛΛΙΩΣ ΕΝΩ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΜ.
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΟΥ.  


Σχόλια