ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΠΟΥΤΙΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα υπερεξελιγμένα οπλικά συστήματα που μπορούν να πλήξουν οποιονδήποτε στόχο στη Γη,  παρουσίασε στη διάρκεια διαγγέλματος ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ανέφερε ότι πλέον << οι Δυτικοί >>  πρέπει να ακούνε την Μόσχα.


Είπε μεταξύ άλλων ο Ρώσος πρόεδρος: Δεν αποκρύψαμε όπως βλέπετε κανένα από τα σχέδια μας, αλλά μιλούσαμε γι' αυτά ανοιχτά επιδιώκοντας να παρακινήσουμε τους εταίρους μας να συμμετάσχουν στις συνομιλίες. Αυτό έγινε το 2004. Και παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε στην οικονομία, στα οικονομικά μας ,στην αμυντική βιομηχανία, στον στρατό, η Ρωσία ήταν και εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη. Τότε στην ουσία κανείς δεν ήθελε να συνομιλήσει μαζί μας, κανείς δεν μας άκουγε. Ακούστε μας λοιπόν τώρα. 

Ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρθηκε στον νέο διηπειρωτικό πύραυλο - Αβανγκάρντ - που μπορεί να πλήξει οποιοδήποτε σημείο της γης και το νέο υπερηχητικό οπλικό σύστημα - Κινζάλ - το οποίο διαθέτει ήδη η Ρωσία και βρίσκεται ήδη όπως είπε από 1 Δεκεμβρίου του 2017 σε ενεργό επιφυλακή στην Νότια Στρατιωτική Περιφέρεια . Το Κινζάλ είναι ένα υπερηχητικό αεροπορικό - πυραυλικό σύστημα υψηλής ακριβείας, στο οποίο τα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά ενός υπερηχητικού αεροσκάφους, επιτρέπουν να μεταφέρει πυραύλους στο σημείο που βρίσκεται ο στόχος μέσα σε ελάχιστα λεπτά και είναι ένα όπλο στην ουσία άτρωτο.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε επίσης ότι η Ρωσία έχει ήδη δημιουργήσει ένα προηγμένο συσσωρευτή ενέργειας ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί σε πύραυλο κρουζ εξασφαλίζοντάς του   απεριόριστη διάρκεια πτήσης που τον κάνει άτρωτο στα συστήματα αντιαεροπορικής και αντιπυραυλικής άμυνας.
Ο Πούτιν είπε ότι τα νέα όπλα αποτελούν εγγύηση για την ειρήνη στον πλανήτη και επεσήμανε ότι η ισχύς αυτή ήταν και παραμένει ένας από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες για την Διεθνή ασφάλεια μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Υπογράμμισε τη σημασία της τεχνολογικής προόδου ώστε η Ρωσία να μην μείνει στο περιθώριο της τεχνολογικής επανάστασης όπως είπε.

Σχόλια