Αν δεν θες να σου πάρουν το σπίτι, δες αυτό το βίντεο ... !!!!

"Δεν κινδυνεύουν τα σπίτια και οι περιουσίες σας. Μπορείτε να τα σώσετε, αν ακολουθήσετε τις οδηγίες που σας δίνω".



Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί που λένε τα πράγματα με το όνομά τους και δίνουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις τους, σε πολίτες που τα σπίτια και οι επιχειρήσεις τους βγαίνουν στο σφυρί από τους τραπεζίτες, όσο ο συμπατριώτης μας κ. Σπύρος Παγιάτης.





Καλεσμένος της γνωστής εκπομπής "Οικονομία και Αντιθέσεις" με τον κ. Πιλίτσο, αναφέρεται στην ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, που λειτουργεί ως ΜΠΡΑΒΟΙ του πολιτικού συστήματος, αρπάζοντας περιουσίες, ΠΑΡΑΝΟΜΑ.




Στο πολύ σημαντικό αυτό βίντεο, ο κ. Παγιάτης, αποκαλύπτει εκτός των άλλων, ότι οι Τράπεζες - Τραπεζήτες, έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα, γιατί έχουν εξάγει στο εξωτερικό χρήματα.
Αναφέρεται στην ιστορική πλέον δικαστική απόφαση 2343/16 με την οποία οι δανειολήπτες μπορούν να κινηθούν για να σώσουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους.




Ο κ. Παγιάτης, είναι κατηγορηματικός: "Δεν κινδυνεύουν τα σπίτια και οι περιουσίες σας. Μπορείτε να τα σώσετε, αν ακολουθήσετε τις οδηγίες που σας δίνω".




Στο βίντεο που ακολουθεί, ο κ. Παγιάτης, καταγγέλει τους δικηγορικούς συλλόγους, ότι δέχονται δωρεές από τις Τράπεζες κάνοντας αλισβερίσι, αφήνοντας αιχμές για τον ρόλο της πλειοψηφίας των δικηγόρων, που είναι και συνεργάτες των τραπεζών.




Δεν παραλείπει δε να τονίσει με έμφαση, πως η ηγεσία της δικαιοσύνης είναι  υποχείριο των τραπεζών, αναφερόμενος με απέχθεια στον ρόλο της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου που μετά την συνταξιοδότησή της, συνεργάζεται με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Και καθιστά σαφές, πως: "ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ. ΑΝ Ο ΛΑΟΣ, ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ"!




Για όσους θελήσουν να επικοινωνήσουν με τον κ. Παγιάτη, μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 6930-930-392.


Καλλιόπη Σουφλή



ΠΗΓΗ

Σχόλια