Φαήλος Κρανιδιώτης «Αυτή είναι η αλήθεια για την αιχμαλωσία των Ελλήνων»

"Επεσαν στην ενέδρα των Τούρκων και ξυλοκοπήθηκαν"ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.. ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ... 

ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΡΑΓΟΙ.

Δεν είμαι στρατιωτικός για να χαράξω στρατηγική.
Θεωρώντας όμως πως Η ΚΩΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ,  είτε εν αγνοία της, είτε εν γνώση της, έπεσε σε παγίδα και οδηγεί την Ελλάδα σε πόλεμο με τους τούρκους και τους δυο στρατιωτικούς που συνελήφθησαν σε έναν εφιάλτη χωρίς τέλος.

Θεωρώ, πως εν αγνοία των στρατιωτικών μας που συνελήφθησαν, ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ 8 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. 
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. 


Καλλιόπη Σουφλή  

Με αφορμή το επεισόδιο στον Έβρο και την σύλληψη των 2 Ελλήνων αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού από δυνάμεις της Τουρκικής Χωροφυλακής, ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, με ανακοίνωση του αποκάλυψε ότι οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί έπεσαν σε ενέδρα των Τούρκων και στη συνέχεια ξυλοκοπήθηκαν.


«Με μεγάλη λύπη θα γράψω αυτές τις γραμμές. Η αλήθεια για το περιστατικό στον Έβρο είναι δυστυχώς πολύ διαφορετική, εξοργιστική και έχει ως εξής και μην διανοηθεί κανείς από τους υπαιτίους της συγκάλυψης να διαψεύσει»
 αναφέρει ο κ. Κρανιδιώτης και συνεχίζει:»Τα δύο στελέχη εκτελούσαν εποχούμενη περιπολία, έτσι γίνονται εκεί πλέον, με τζιπ, τα όπλα τους, τελαμώνες με πυρομαχικά και ασύρματο. 

ΜΕΣΑ στο ελληνικό έδαφος, πάνω στο φαρδύ μονοπάτι, όπου ΔΕΝ μπορείς να χαθείς, με τα δέντρα δεξιά και αριστερά βαμμένα αντίστοιχα με τα ελληνικά και τουρκικά χρώματα, είδαν πατημασιές στο χιόνι, σταμάτησαν, αποβιβάστηκαν να ελέγξουν για τυχόν λαθρομετανάστες και περπάτησαν μέσα στα δέντρα περί τα 15 μέτρα ακολουθώντας τις πατημασιές.

Έπεσαν σε ενέδρα Τούρκων
  »Εκεί, ήτοι περί τα 200 μέτρα εντός του ελληνικού εδάφους, ήταν η τουρκική ενέδρα από 5 Τούρκους οι οποίοι τους αιχμαλώτισαν και «κατέσχεσαν» και το τζιπ, το οποίο βρίσκεται και αυτό στα τουρκικά χέρια.


»Μιλάμε επομένως για πολεμική, εχθρική πράξη, αρπαγής δυο Ελλήνων στρατιωτικών και ελληνικού στρατιωτικού οχήματος μέσα από το ελληνικό έδαφος.


«Έχουν χτυπηθεί πολύ»
 


»Οι δε δυο Έλληνες στρατιωτικοί έχουν χτυπηθεί πολύ από τους ισλαμοφασίστες εισβολείς. 

Τα περί χαθήκαμε κλπ, είναι οδηγίες των εκεί δικηγόρων, ήτοι επιβολή της τουρκικής εκδοχής για ευνόητους λόγους, που βολεύει και την δική μας ηγεσία, η οποία έκανε πατσαβούρα τον όρκο της και το Σύνταγμα.

«Εάν νομίζετε πως αυτό θα μείνει έτσι, γελιέστε» καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς.


ΠΗΓΗ

Σχόλια