Μόνοι τους τα λένε!! Όλοι μαζί να "σώσουμε" την Ελλάδα μετά τις εκλογές!!!

Μετά τι εκλογές;;;; Ξέρει κάτι το κοράκι της Ν.Δημοκράτιας;;;; Πήραν εντολές όλοι μαζί απο τα ξένα κέντρα και αρχίσανε το παραμύθι ;;; 
Αυτοί που κατέστρεψαν την χώρα , τώρα μιλάνε για ευρεία συναίνεση για να σωθεί η χωρά.Τα πρόβατα από κάτω βελάζουν για εκλογές.Οι μέν θέλουν να "εκδικηθούν" τους δέ.Όταν τελειώσει το παραμυθάκι των εκλογών , οι νικητές θα πάνε στο καφενείο , θα ανοίξουν ένα μπουκάλι ρετσίνα, και θα σηκώσουν το μεσαίο δάχτυλο στους ηττημένους.Την επομένη μέρα , νικητές και ηττημένοι θα γίνουν φιλαράκια, γιατί οι αρχηγοί των μαντριών , θα συμπράξουν , για να "αναστήσουν" το πτώμα που λέγεται Ελλάδα.Νικητές και ηττημένοι, θα ανακουφιστούν απο το σώσιμο!!! 
Απο liberal.gr 

Κυρ. Μητσοτάκης: Η Νέα Δημοκρατία υπέρ της πολιτικής συναίνεσης μετά τις εκλογές!!!

Για ευρεία πολιτική συναίνεση μετά τις εκλογές για όλα τα μεγάλα προβλήματα του τόπου έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, καθώς όπως τόνισε «η νέα Ελλάδα μας χρειάζεται όλους και πρέπει να θεμελιώσουμε μια νέα πολιτική κουλτούρα σεβασμού και συνεργασιών».
Όπως ανέφερε, «προχωρώντας προς τις εκλογές, δεν διστάζω να πω πως είναι πολλά τα σημεία που αξίζει να συναντηθούμε. Είναι η προστασία των θεσμών, η εύρυθμη λειτουργία του πολιτεύματος και η ανάπτυξη ενός νέου πατριωτισμού με συγκλίσεις στα μεγάλα εθνικά θέματα. Όμως πολλά θα είναι και τα σταυροδρόμια και μετά τις εκλογές».
«Το νέο Σύνταγμα, ο θεσμικός θεματοφύλακας της Ελλάδας που μας αξίζει. Ένας νέος εκλογικός νόμος που να τον συμφωνήσουμε και να τον ψηφίσουμε μαζί στην αρχή της επόμενης κυβερνητικής θητείας ώστε να βρούμε την αναγκαία ισορροπία ανάμεσα στην αναλογικότητα και την κυβερνησιμότητα. Και βέβαια οι μεταρρυθμίσεις στην Οικονομία, ο εκσυγχρονισμός της Διοίκησης, η Υγεία, η Ασφάλεια και, επιτέλους, ένα Εθνικό Πρόγραμμα για την Παιδεία βασισμένο σε συναινέσεις, όπως αυτές που πετύχαμε στο παρελθόν», σημείωσε. 
Ο Κυρ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι παρακολούθησε τις διεργασίες του χώρου της Κεντροαριστεράς και σημείωσε ότι «όπως ξέρετε, πιστεύω βαθιά στο άνοιγμα των κομμάτων στην κοινωνία. Χάρηκα ειλικρινά για τη μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στην εκλογή αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς από τη βάση. Όπως χαίρομαι και για τη δυναμική που απελευθερώθηκε στη διαδικασία αυτή».

Επεσήμανε ότι ΠΑΣΟΚ, πλέον Κίνημα Αλλαγής και ΝΔ υπήρξαν αντίπαλοι σχεδόν για σαράντα χρόνια, ωστόσο αυτό που προέχει είναι το εθνικό συμφέρον.
Σημείωσε ότι «σε μια Δημοκρατία υπάρχουν -και πρέπει να υπάρχουν -διαφορετικές ιδεολογίες, που οδηγούν συχνά και σε πολιτικές συγκρούσεις, αλλά το εθνικό συμφέρον προέχει. Και σήμερα αυτό που προέχει πάνω από όλα είναι η υπεράσπιση των θεσμικών αρμών της δημοκρατίας μας. Διότι η τριετής λαίλαπα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει μειώσει τη σημασία των ιδεολογικών διαφορών, καθώς αυτό που διακυβεύεται σήμερα η ίδια η ποιότητα της Δημοκρατίας μας».
«Γιατί όταν υπονομεύονται ανοιχτά η Δικαιοσύνη, οι ανεξάρτητες Αρχές, η κοινοβουλευτική λειτουργία και ο Τύπος, τότε οι παραταξιακές αποχρώσεις θαμπώνουν ενώπιον του γκρίζου που τις απειλεί από κοινού. ‘Όταν το κράτος αλώνεται χυδαία από χιλιάδες κομματικούς πελάτες, η οικονομία σκοντάφτει σε παιχνίδια νέας διαπλοκής και ο δημόσιος διάλογος δηλητηριάζεται από κυνισμό και προπαγάνδα, τότε οι εύλογες διαφωνίες μας υποχωρούν. Και όταν, βεβαίως, τα εθνικά θέματα γίνονται -στα κρυφά και υπογείως- φτηνά ερασιτεχνικά παιχνίδια μικροκομματισμού, τότε οι διαφορές μας αμβλύνονται μπροστά στον μεγάλο κίνδυνο για την πατρίδα», τόνισε.


ΠΗΓΗ

Σχόλια