ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΗΔΕΝ!

 

Με το βλέμμα στραμμένο στις τελευταίες εξελίξεις , τόσο για το πολύ σοβαρό επεισόδιο στον Εβρό , όσο για το Σκοπιανό ζήτημα  αλλά και  την οικονομική κατάσταση , η Ελλάδα έχει μπει αδιαμφισβήτητα σε μονοπάτια δύσβατα και επικίνδυνα.
Από την μεριά των νενέκων, τόσο της συγκυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης , τα σημάδια είναι αποκαρδιωτικά , καθώς υπάρχουν πουθενάδες που βγαίνουν με περίσσιο θράσος,και προβαίνουν σε δηλώσεις του τύπου:

«Με εντυπωσιάζει το γεγονός να ακούω πολιτικούς που σε άλλη εποχή καταπίνανε το ένα μετά το άλλο αυτά που κάνει η Τουρκία να μας λένε τι να κάνουμε.Ας αφήσουμε τους σοβινισμούς και τους υπερπατριωτισμούς, αν χρειάζεται η χώρα να μπει σε μια τέτοια περιπέτεια ή αν χρειάζεται με ψυχραιμία και υπομονή...». 
«Τι να πάει η Ελλάδα να καταλάβει την Τουρκία; Τι να κάνουμε δηλαδή;» 

Αυτά δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ , ο Κουρουμπλής , δείχνοντας ότι δεν ξέρει τι του γίνεται, δείχνοντας ότι έχασε την μπάλα.

Ο Τσίπρας δεν νομίζουμε να ήρθε σε επαφή με τον Πούτιν , διότι ούτε ζωγραφιστούς δεν θέλει να τους βλέπει, λόγω της φιλό-αμερικάνικης πολιτικής , που ακολουθούν.Έχοντας κατά νού ο Ρώσος πρόεδρος ότι με νενέκους δεν μπορεί να κάνει δουλειά , στράφηκε στην Τουρκία μιας και είχε  το αβαντάζ , της κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού από τους τούρκους στα σύνορα  Συρίας - Τουρκίας.Σαφώς η πλάστιγγα έγερνε υπέρ ρωσίας κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ανάλογα ο Ρώσος ηγέτης.Πολλοί βιάστηκαν να πούνε ότι τώρα η Τουρκία τελειώσε.Ο Ρώσος ποτέ δεν παίρνει αποφάσεις εν' βρασμώ.Είναι υπεύθυνος για 170 εκ. ανθρώπους και  για μια χώρα πλούσια σε ορυκτά και φυσικό αέριο.

Από την άλλη , πιστεύουμε ότι από τους φίλους τους, τους Αμερικάνους , έφαγαν "ΠΌΡΤΑ", διότι η Αμερική , όπως κάθε σοβαρό κράτος κοιτάει τα συμφέροντά της , και το συμφέρον της  είναι να προσεγγίσει τους τούρκους, για να σπάσει η "συμμαχία" τους με τους Ρωσους.Το μήλο  της έριδος αυτήν την στιγμή που γράφουμε το άρθρο , είναι η Τουρκία.Όποιος πάρει με το μέρος της την τουρκία έχει και το ανάλογο αβαντάζ. Η Έλλαδα πλέον για τους μεγάλους είναι δεδομένη , Για τους Αμερικάνους και τους Γερμανούς ,  θεωρείται η χώρα την οποία την έχουν στο τσεπάκι τους , άρα δεν χρειάζεται να ανησυχούν , και για τους ρώσους μια τελειωμένη υπόθεση.Ένα κλωτσοσκούφι την κατάντησαν αυτήν την χώρα οι προδότες πολιτικάντηδες.

Σε δυσχερή θέση βρίσκεται πλέον η κυβέρνηση των νενέκων.Απο την μία έχουν να αντιμετωπίσουν το τέρας της οικονομίας μαζί με όλα τα επακόλουθα (πλειστηριασμοι,οικονομική δυσπραγία κτλ)  και από την άλλη έχουν να αντιμετωπίσουν τις εξωτερικές προκλήσεις όσο αφορά την τουρκική επιθετικότητα σε Αιγαίο και Έβρο, αλλά και ζητήματα όπως το Σκοπιανό που ακόμα βρίσκεται όπως μας λένε υπό διαπραγμάτευση. Εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς γίνεται κάποιος να διαπραγματεύεται την ιστορία του.Η ιστορία είναι αδιαπραγμάτευτη και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι αντικείμενο δημοψηφίσματος.

Δυστυχώς γι'αυτούς και ευτυχώς για την Έλλάδα , θα πέσουν στον λάκκο που οι ίδιοι άνοιξαν.Οι πιέσεις είναι πολλές.Ήρθε η ώρα να γευτούν τα αποτελέσματα της προδοσίας τους.
Σαν τα ελάφια σε δάσος που καίγεται  και ψάχνουν δίοδο  να γλυτώσουν , μπορείς μόνο να παρομοιώσεις την προδοτική συγκυβέρνηση , των Συριζανελ , που ξεπούλησαν την Ελλάδα για 100 χρόνια κατ'εντολή των αφεντικών τους.Όλα αυτά φυσικά ανατρέπονται .αρκεί να χρησιμοποιήσουμε κατάλληλα τα όπλα που έπιασαν αράχνες στην αποθήκη λόγω των νενεκων πολιτικών από την μεταπολίτευση και μετά.


Ένα τσίρκο που καταρρέει εκκωφαντικά  


Εκτίμηση δική μας.
Τα παιδιά του 15μελούς . θα αποδράσουν ζητώντας κυβέρνηση εθνικής ενότητας, τόσο γιατί με τις προδοτικές τους πολιτικές οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή και τώρα βρίσκονται σε αδιέξοδο , όσο και για το γεγονός  ότι σε καμία περίπτωση , δεν θέλουν να  χρεωθούν μόνοι τους  ,αυτή την καταστροφή που βρίσκεται έξω από την πόρτα της χώρας.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ  ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ "ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ".ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ(ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑΣΙΑ;;), ΚΑΙ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ, ΑΝ Ο ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟΣ ΟΧΛΟΣ (ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΣΙΠΡΑ;;;) ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!








Σχόλια