NEA BOMBA ΑΠΟ ΤΟ Σ.Ε.ΥΣ!!


Σ.Ε.Υ.Σ ->ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ.

TO ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΙΣ 6-3-2017 , ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ,ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑΝΟΥ(ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ)  , ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ(ΠτΔ)  ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ (ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) , ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ , ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑΣ ΦΡΑΓΚΙΑ  19-12-2017, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΟΛΟ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑΝΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.

ΤΩΡΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ, ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ , ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ OI ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟΣΟ , Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΕΠΠΑΣ , Η ΑΛΛΙΩΣ "ΓΛΑΣΤΡΑΣ", ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ.




Παρακάτω η αίτηση για την πορεία της μήνυσης κατά του Τσίπρα  στον Εισαγγελέα πλημμελειοδικων 


Το επόμενο έγγραφο είναι η αίτηση προς τον εισαγγελέα πλημμελειοδικων για την πορεία της μήνυσης κατά της Χριστιάνας Φραγκιά 


Το παρακάτω έγγραφο είναι η αναφορά προς το υπουργείο δικαιοσύνης  και συγκεκριμένα στον ίδιο τον υπουργό Κοντονή προς ενημέρωση του για την μήνυση κατά του Αλέξη Τσίπρα και για την μήνυση κατα της εισαγγελέως Χριστιάνας Φραγκια  που υπέπεσε σε παράβαση καθήκοντος , γιατί με δόλο δεν άσκησε διώξεις σε παυλοπουλο και θάνου.

 Και το αποδεικτικό κατάθεσης στο υπουργείο δικαιοσύνης παρακάτω.

Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο 10 παρ. 3  του συντάγματος , οι παραπάνω που έλαβαν τις αναφορές και τις ενημερώσεις , είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν στο διάστημα εντός των 60 ημερών, αλλιώς θα την πληρώσουν, πάντα σύμφωνα με το σύνταγμα και την νομοθεσία.


Σχόλια