H Αλεπού στο παζάρι - "Φόρτσα Ελλάδα"



Μάλιστα.... Ο Μίχαλος  , ο αποτυχημένος Πρόεδρος του ΕΒΕΑ , και ο  γλείφτης του Μπολσεβίκου Τσίπρα , αφού δεν μπόρεσε να αρπάξει μια θέσει υπουργού στην κυβέρνηση τσίπρα - καμμενου , τώρα θα ηγηθεί κόμματος δεξιόστροφου για να ανακόψει την πορεία της Ν.Δ.Μην νομίζει κανένας ότι η Ν.Δ  είναι καλύτερη.Σε σχόλια που ειδαμε  , την έχουν χαρακτηρίσει ακόμα - ακόμα και νουδουλα - πουτανουλα , μιας και έδωσε την συγκατάθεση της για την υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.Στο θέμα μας λοιπόν.

Το νέο κόμμα που θα αποτελέσει το ανάχωμα για την κυβέρνηση Συριζα - Ανελ , θα ονομάζεται σύμφωνα με το lykavitos.gr , "Φόρτσα Ελλάδα" , το όποίο βρίσκεται σε διαδικασίες  ενοικίασης  γραφείων στην Λ. Μεσογείων , και όλα αυτά γιατί ο μπολσεβίκος ξέρει ότι η π@υτσ@ θα είναι βαριά στις επερχόμενες εκλογές και προσπαθεί να το μετριάσει το πράγμα, αφού ξεπούλησε όλη την Ελλάδα πρώτα , με την συγκατάθεση όλων αυτών των προδοτών που το παίζουν αντιπολιτευόμενοι μέσα στο μπουρδελάκι τους που το ονομάζουν βουλή.


Διατείνεται ότι ο Τσίπρας πίεσε 2-3 λαμόγια του επιχειρηματικού κόσμου να βάλουν το χέρι στην τσέπη βαθιά , για να στηρίξουν οικονομικά όλο το εγχείρημα.Τα πτώματα της Δεξιάς όπως Καρατζαφέρης, Ψωμιάδης, Μπαλτάκος, Αντώναρος, Παπακώστα, Καραχάλιος, κ.λ.π., κ.λ.π, θα αποτελέσουν σύμφωνα με το lykavitos.gr την dream team  του νέου εκτρώματος της δεξιάς, με κύριο σκοπό να ανακόψουν την νουδουλα - πουτανουλα σύμφωνα με τα σχόλια που έχουμε διαβασει.Όπως καταλαβαίνετε βρισκόμαστε σε ένα ιδανικό περιβάλλον :)

Ο Μίχαλος δεν είναι άλλος από τον παναμέζο Μίχαλο με την off-shore για να βγάζει τα κλεμμένα εξω.




Τώρα μετά από όλα αυτά πηγαίνετε να ψηφίσετε , για να μην βγει το λαμόγιο των άλλων , αλλά το δικό σας το λαμόγιο. Ίσως έτσι εξασφαλίσετε κάποια θεσούλα και έναν μισθουλάκο .Όσοι πάλι ελπίζετε αφιερωμένο το παρακάτω τραγούδι 



πηγες:ANTI300 , https://www.lykavitos.gr/teleytaia-zaria-tou-teleiomenou-tsip/


Σχόλια