SIEMENS - Της πόπης το κάγκελο απο τις MIESE(N)S


To πολύκροτο σκάνδαλο με την Siemens , έχει πάρει διαστάσεις , αλλά δεν έχουν φανερωθεί οι κρυφές πτυχές του.Όλοι ξέρουν ότι υπήρχε κάποιος Μαντέλης , ο οποίος πηγαινοερχόταν με βαλίτσες γεμάτες με μίζες, και αυτό είναι όλο.Ο Μαντέλης και ο Ηλίας Γεωργίου είναι  οι τελευταίοι  τροχοί της αμάξης  , στο σκάνδαλο αυτό.

Παρακάτω θα αναδείξουμε  το σκάνδαλο στην πραγματική του  διάσταση, και θα καταλάβετε γιατί η Χώρα ήρθε σε αυτά τα χάλια, και αυτό το σκάνδαλο είναι ΕΝΑ από τα σκάνδαλα  που ευθύνονται για την  κατάντια της χώρας.Φανταστείτε τι λεηλασία έχει υποστεί αυτή η χώρα από την μεταπολίτευση και μετά.

Το σκάνδαλο Siemens αρχίζει ουσιαστικά από την δεκαετία του 90 , αλλά αυτά τα χρήματα που δόθηκαν ως μίζες στο πολιτικό προδοτικό προσωπικό ,σε δραχμές τότε , είναι ψίχουλα  σε σχέση με αυτά της περιόδου 2001-2007.

Σύμφωνα με την αμερικάνικη δικαιοσύνη η Siemens έχει δώσει σε μίζες  1,4 δις   σε 4,283 πληρωμές , σε όλες τις κυβερνήσεις και όχι μόνο, ανά τον κόσμο.Και παρακάτω θα παραθέσουμε τα στοιχεία  για το κομμάτι της πίτας απο τα 1.4 δις  , που έδωσε ως μίζες για να λαδώσει τα  κρατικά γρανάζια στην Ελλάδα, κόμματα , διευθυντές σε οργανισμούς και γενικά σε ανθρώπους κλειδιά.

Ο Reiner Niedl , ήταν ο κύριος διευθυντής ΟΝ/ICN στην Siemens από το 1995 εώς το 2001 , υπεύθυνος για τον χειρισμό κεφαλαίων σε μορφή προμηθειών  (μίζες ) για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της SIemens AG στην Ελλάδα , ο οποίος δήλωσε ότι  8% από τις πωλήσεις της Siemens AG  στον ΟΤΕ, δίνονταν ως προμήθεια στους εμπλεκόμενους.
Προμήθεια , σημαίνει , ότι κάποιος προσφέρει τις υπηρεσίες του σε κάποιον άλλον  και γι'αυτή του την ενέργεια , παίρνει ένα χρηματικό ποσό. 
Άρα , για να ξέρουμε τι γράφουμε , οι κυβερνώντες , αυτούς που ψηφίζετε όλοι εσείς , προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στους Γερμανούς , και για αυτές τις υπηρεσίες τα παίρνανε.  

Αντί λοιπόν να υπηρετούν τον ελληνικό λαό σύμφωνα με το σύνταγμα,  υπηρετούσαν τους Γερμανούς με το αζημείωτο.Προδότες απο κούνια.Και αυτό δεν έχει περιορισμούς σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση.Όλοι μαζι τα παίρνανε.Και κυβέρνηση και αντιπολίτευση , αξιωματική και μη.

Συνολικά αποτιμάται ότι σε  προμήθειες (μίζες) , έχουν πληρωθεί απο την Siemens AG στα προδοτικά υποκείμενα της βουλής, και όχι μόνο  , απο 300 εως 500 εκ. ευρώ.Άρα με έναν πρόχειρο υπολογισμό , θα μπορούσαμε να πούμε όσο διαρκούσε το πάρτυ με τις προμήθειες (μίζες), απο την Siemens AG , o καθένας από τους 300 τσέπωσε κατ' ελάχιστο 1,000,000 ευρώ.Άρα μην απορείτε γιατί  o Μαντέλης είναι έξω  και το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να δίνει κάποιες ψωρο-δόσεις μέχρι να εξοφληθεί το ποσό των 140.000 ευρώ, της ποινής που το επέβαλαν.

Επίσης για να δώσουμε μια άλλη διάσταση στο θέμα , για να γίνει πιο κατανοητό ακόμα , αυτές οι μίζες μπορούσαν να καλύψουν την αγορά 6  μέχρι 10 μαχητικών  f-16, με αποτέλεσμα οι τούρκοι να είναι πιο σκεπτικοί στο τι θα κάνουν στο αιγαίο. Αυτές οι μίζες μπορούσαν να καλύψουν τα πάγια έξοδα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , 41.667 τετραμελών οικογενειών Ελλήνων  , για έναν ολόκληρο χρόνο, με 1000 ευρώ τον μήνα έκαστη . Και μιλάμε για ένα μόνο σκάνδαλο από τα πολλά που έχουμε στο τσουβάλι.Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι η χώρα μας υπέστη λεηλασία, με την σύμφωνη γνώμη όλων αυτών που ψηφίζετε.

Παρακάτω όλη η αναφορά , στα χέρια του βρώμικου Παναγιώτη Αθανασίου ,απο τις 6 Ιουνίου 2008 με σήμανση ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου