ΑΡΘΡΟ 51 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 51 , Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 200 ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 300.ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 51 AN ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ 101 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Η ΒΟΥΛΗ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΟΥ.ΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ , ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΟΥ.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ



ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΨΗΛΑ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ,ΠΡΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ , ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ , ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ!!!!ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΥ !!!

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΤΟ 2012 ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ 60 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ  ΠΑΛΙ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ 


ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΟΥ.ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ!!!

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ , ΠτΔ , H ΚΑΜΠΑΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ.ΟΜΟΙΩΣ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Σχόλια

  1. Και να παραιτηθούν οι βουλευτές, αυτομάτως θ' αντικατασταθούν από τον κατά περίπτωση αμέσως επόμενο σε αριθμό ψήφων. Το συγκεκριμένο άρθρο εννοεί σαφέστατα ότι καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να νομοθετήσει μείωση βουλευτών κάτω από 200 ούτε αύξησή τους πάνω από 300. Τα άρθρα αναφέρονται ρητώς σε αυτά που περιγράφουν προκειμένου να είναι σαφή. Αν δεν ήταν ξεκάθαρα, δεν θα ήταν άρθρα Συντάγματος αλλά εικαστικές δημιουργίες. Μην γίνεστε ανόητοι κάποιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας κανει την αρχη η Χρυση Αυγη με παραιτηση βουλευτων , και ας σηκωθει στο βημα ο Μιχαλολιακος και να τους θεσει ολους προ των ευθυνων τους.Η θα παραιτηθουν και θα ριξουν την προδοσια η θα κατηγορηθουν για εσχατη προδοσια και πιθανοτατα η καταληξη θα ειναι στου Γουδι.Τα σαπια αλλου.

      Διαγραφή
    2. Αν θεωρείς οτι η Χ.Α είναι η λυση.. τοτε σε περιμενουν ακομα μεγαλυτερα προβληματα.

      Διαγραφή
    3. Για παρε ματι κατι ροζουλι μαλακες 15 Ιουνίου 2018 - 10:24 π.μ. και 17 Ιουνίου 2018 - 1:49 π.μ.
      Εκτος και κανω λαθος και ειστε γαλαζιοι υϊοι της αδελφης σας!
      Αστε στο διαλο καθικια του κερατα.
      Η ΧΑ εφερε την Ελλαδα στο γκρεμο ρε μουνοπανα αρα θα τους κρεμασετε.

      Ουουουουστ ρουφιανοι

      Διαγραφή
    4. Σαν του συριζαιους μιλας και εσυ ,που λεει οτι δεν χρεοκωπησαν την Ελλαδα αυτοι αλλα οι προηγουμενοι,αρα οτι εγκληματα κξαι να κανουν τωρα ειναι δικαιολογημενοι οι Ροζουληδες..Με την Χρυση αυγη γινονται ολα αυτα τα εγκληματα παπαρα μεσα στην Βουλη.Εγω απο ευθιξια και μονο θα ειχα παραιτηθει 15 φορες για να μην παρω μερος σε αυτα τα εγκληματα.Και τα σεναρια οτι δεν θα τουσ κανετε την χαρη η οτι πολεματε , να πατε να τα πειτε στους γυφτους.Αυτα δεν περνανε πλεον κουραδομαγκες.Αντε στο διαολο τωρα.Ξεπουλιεται η Ελλαδα και εσεις τσεπωνετε.Αυτη ειναι η αληθεια ξεφτιλισμενοι!

      Διαγραφή
  2. ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν παραιτηθούν πάνω από 60 και οι αναπληρωματικοί τους ( όσο περισσότεροι το καλύτερο)προκηρύσσονται αναπληρωματικές εκλογές υποχρεωτικά ( εθνικές προαιρετικά - αν το επιλέξει ο Τσίπρας). Οι Αναπληρωματικές σε Πανελλαδικό βαθμό 1/ θα έχουν στοιχεία δημοψηφίσματος για τις Πρέσπες & 2/ θέλουν 1-1 1/2 μήνα να ολοκληρωθούν και 1-2 εβδομάδες να ξαναέρθει το θέμα στη βουλή και να ξανασυζητηθεί ( το πολύ να χαθούν 2-5 βουλευτές). Πριν πάει να ξαναψηφιστεί ΠΑΛΙ παραίτηση των ΝΕΩΝ βουλευτών και αναπληρωματικών και ΠΑΛΙ είτε υποχρεωτικά νέες αναπληρωματικές σε εθνικό επίπεδο ( πάλι με στοιχεία "δημοψηφίσματος" - αποφασίζει ο λαός για τις Πρέσπες ) είτε ο Τσίπρας αποφασίζει εθνικές. Άλλοι 2 μήνες περίπου μέχρι να ξανάρθει για ψήφιση ( το πολύ να χαθούν 1-2 βουλευτές). Οπότε όσο ο Τσίπρας "φτύνει" τα "άτυπα δημοψηφίσματα" του ΟΧΙ στις Πρέσπες, τόσο θα ακολουθούν και ΝΕΕΣ παραιτήσεις πριν την ψήφιση. Κατά συνέπεια ή ο Τσίπρας στην 2η ή 3η το πολύ φορά-επανάληψη θα κάνει εθνικές εκλογές ή σε 4 το πολύ 5 αναπληρωματικές συνεχόμενες θα τελειώσει το 7μηνο και υπάρχουν οι κανονικές εθνικές εκλογές. Σε κάθε περίπτωση δεν περνάνε οι Πρέσπες. Όσο το τραβήξει σε συνεχόμενες αναπληρωματικές και "φτύνει" το λαό, τόσο και λιγότερο ποσοστό θα πάρει στις εθνικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Δικιά μας ψήφο πλέων είναι μάταια, τα αποτελέσματα τα βγάζει η Sigular logic οποίον θέλουν ανεβάζουν και οποίον θέλουν κατεβάζουν. η δικιά μας συμμετοχή είναι μια δικαιολογία για την κάθε κυβέρνηση ότι- εσείς μας ψηφίσατε-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου