ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ!



ο Μανώλης Χατζησάββας,πρ Πράκτορας της ΕΥΠ  φιμώθηκε διότι αναφέρθηκε , στο αρθρο αυτό  ,το οποίο ξεσκεπάζει την προδοτική βουλή.Το δημοσίευσε στον τοίχο του , και τότε πέσανε τα σκυλιά του συστήματος να τον φάνε επειδή τους ξεσκεπάζει.101 βουλευτές χρειάζονται με @@δια,να παραιτηθούν ,  για να μην μπορεί να λειτουργήσει η βουλή,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 51 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, και να μην μπορεί να περάσει τίποτα , ουτε το μείζον ζήτημα της ονοματοδοσίας των γυφτοσκοπιανών.Τις τελευταίες ώρες διακινείται στα μέσα μαζική δικτυώσης  ΈΝΑ ΑΡΘΡΟ  μουφα με τιτλο "ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ; " ΠΑΡΑΠΟΙΏΝΤΑΣ ΤΟ  αρθρο αυτό  το οποίο ξεσκεπάζει την προδοτική βουλη.Οι συγγραφεις θελοντας να στρεψουν τα βλέμματα αλλου και να μην ασχολουνται οι ψηφοροροι του κομματος  με την λυση του προβληματος , το οποιο περναει μεσα απο την Χρυση Αυγη , γραφουν ανακριβειες για να αποπροσανατολισουν.

Το άρθρο που δημοσιευσε ο Μανωλης Χατζησαββας και εκανε τον γυρο του διαδυκτιου  πηρε τις θετικοτερες αποκρισεις , και αυτο διοτι περιγραφονται  τα πραγματα ως εχουν.

τι λεει το αρθρο ;;; 

Το αρθρο λεει οτι οταν παραιτηθουν 101 βουλευτες η βουλή δεν θα μπορει να λειτουργησει και επομενως θα διαλυθει και θα παμε σε εκλογες.Δεν λεει οτι αν παραιτηθει η Χρυση Αυγη δεν θα ριξει την κυβερνηση, γιατι θα μεινουν 284 βουλευτες,δικαιολογοντας ετσι την παρουσια της Χρυσης Αυγης στην βουλη.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΥΡΙΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ.

Το αρθρο επισης λεει οτι , η λυση περναει μεσα απο την χρυση αυγη , και αυτο διοτι ο καθε  πατριωτης , ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ , δεν θα δεχοταν να βρισκεται σε μια βουλη η οποια εκτος του οτι ειναι κατοχικη , τωρα θα αποτελειωσει την Ελλαδα μια και καλη με το ζητημα της ονοματοδοσιας των γυφτοσκοπιανων.

Τι προτεινει το αρθρο  το οποιο εξαφανιστηκε τελειως μυστηριωδώς απο τον τοιχο στο facebook του Μανωλη Χατζησαββα;; 

Το αρθρο προτεινει να  παραιτηθει η Χρυση Αυγη και να καταστησει ολους της αντιπολιτευσης , μιας και της συγκυβερνησης ειναι Νενεκοι και πουληταρια , προ ευθυνων με την κατηγορια εσχατης προδοσιας  ετσι ωστε να αναγκαστουν  να ριξουν την κυβερνηση, δηλώνοντας παραίτηση!

Και τα αποτελεσματα παρακατω .η φιμωση ειναι γεγονος!


ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ FACEBOOK  ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ TWITTER.TO ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΜΕ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ !!!!!!






και το κυνηγητο συνεχιζεται .δεν τους αρεσει η αληθεια , διοτι θελουν στο κοπαδι να ειναι οι τσομπανηδες για να μην φυγουν τα προβατα απο το μαντρι και ξυπνησουν, διοτι ειναι συναυτουργοι εσχατης προδοσιας!!!τα παρακατω στιγμιότυπα απο χρηστη του  διαδυκτιου που εκανε κοινοποιησεις το αρθρο αυτό!!!



ΦΙΜΩΣΗ , ΦΙΜΩΣΗ , ΦΙΜΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ  ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ.ΘΟΡΥΒΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ .ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 51 ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΝΕΝΕΡΓΗ , ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ , ΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 200.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΝΑ ΣΥΡΕΤΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ , ΕΦ'ΟΣΟΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 



o "πακιστανος" την παλαβη.δεν ξερει δεν ειδε δεν ακουσε!!!!!!


ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ;;; ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ



ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, οπως επιβουλη της Ακεραιοτητας της χωρας   , και ισοβιας καθειρξης για εσχατη προδοσια.....



Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ....ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ..ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ..ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕς ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου