ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΗΥΘΗΝΕ Ο ΠΡ.ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΕ EMAIL ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ!!!!


Ο ΠΡ. ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΕΓΚΛΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΙΟΔΟΤΗ-ΠΡΟΔΟΤΗ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΕΞΗ ΤΟΝ  ΕΓΚΑΛΕΙ  , ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ!!!

ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!!ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ , ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ (ΣΥΝΤΑΓΜΑ) ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΠΌΦΕΥΚΤΗ!!!ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120   ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΝΕΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ , ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΆΓΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ !!! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΩΦΕΛΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΑΛΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΟ, ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ Ο ΜΕΙΙΟΔΟΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΑΙΛ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΙΣ  ΟΛΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ!ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ , ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ!

Σχόλια

  1. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΩΛΗ....ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΑΤΤΗΣ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου