51% Ελληνικη Μακεδονια(Συνθήκη Βουκουρεστίου) - Το Μεγάλο ψέμα!




Δεν ξέρουμε ειλικρινά από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε!Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο!Η πλαστογραφία σε όλο της το μεγαλείο!Η ανθελληνικότητα σε όλο της το μεγαλείο!

Παρακάτω αποσπάσματα απο διαδικτυακά άρθρα  στα οποία αναγράφεται ψευδώς για το πως χωρίστηκε η "Γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας", σύμφωνα με την συνθήκη του Βουκουρεστίου!!! 

Η ιστοσελίδα 902.gr Λοιπόν μας αναφέρει την Συνθήκη του Βουκουρεστίου και για το πως μοιράστηκε η Μακεδονία σε αυτήν την συνθήκη.Μας αναφέρει οτι το 51,57 του γεωγραφικού χώρου  της Μακεδονίας ανήκει στην Ελλάδα!!Πάμε παρακάτω!



Το ίδιο μας αναφέρει και η  ιστοσελίδα avgi.gr  



Η ιστοσελίδα documentonews.gr μας αναφέρει την λήξη των βαλκανικών πολέμων την οποία ακολούθησε η συνθήκη του Βουκουρεστίου.Και σε αυτήν την ιστοσελίδα αναφέρεται για το πως χωρίστηκε η Μακεδονία 






Η ιστοσελίδα katimerini.gr αναφέρεται για το πως χωρίστηκα τα εδάφη της Μακεδονίας με την συνθήκη του Βουκουρεστίου!





Λείπει η πουτάνα απο το μπουρδέλο ;;; ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ 
Το ίδιο ακριβώς γίνεται και με τον κομμουνιστικό ριζοσπάστη.ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΧΩΡΙΣΤΗΚΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ , ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ






ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ  51% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ;;; ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ!!!!!!


ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΛΕΝΕ.




ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΥΘΑΡΣΏΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ  ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΗ , ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ! 

ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ 134 παρ. 2 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ,
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ "ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"

 ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ  ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΑΥΤΟ!

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.




Σχόλια