Η προδοσία της Μακεδονίας είχε και «Νονό»!


Ο Παπανδρέου με όλη την οικογένεια του  μέσα σε σκάφος του κουμπάρου του Ερντογάν 2012 και 2014!Τότε η ΕΥΠ είχε διοικητή τον Δραβίλλα.Πήρε σήμα η ΕΥΠ απο τον πρ. πράκτορα της ΕΥΠ Μανώλη Χατζησάββα , και αντί να κάνουν έλεγχο στο σκάφος  , διότι δεν ήταν δηλωμένος  σαν επιβαίνοντας στο σκάφος υπό ξένη σημαία (όπως οι λαθρέμποροι ναρκωτικών )  ο Παπανδρέου , η ΕΥΠ ειδοποίησε το σκάφος να φύγει και έτσι κατέληξε στην Τουρκία , ενώ για προορισμό είχαν την Ρόδο!Έτσι αποφεύχθηκε η αποκάλυψη οτι ο Παπανδρέου βρίσκονταν στο σκάφος του κουμπάρου του Ερντογάν και έκανε κρουαζιέρα σαν αρχηγός Μαφίας στο Αιγαίο!

Ο Δραβίλας ως γνωστόν , ήταν ο εξ'απορρήτου του Σαμάρα και συντοπίτης του!

ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!

ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΣΤΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ!
ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΑΣ.ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ , ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.ΑΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ!

Σχόλια