Μητσοτάκης : Ο φακίρης της χρονιάς!



Ο Φακίρης  , Μητσοτάκης  , σε μια συνέντευξη που έδωσε  στα ΝΕΑ,στις 25/8/2018  , εκτός από την επίθεση  που έκανε στους νενέκους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ , προεβει και σε μια δήλωση για τον νόμο Κατρουγκαλου , και ισχυρίζεται οτι θα τον καταργήσει , και θα τον αντικαταστήσει με ένα σαρωτικό κύμα μεταρρυθμίσεων  , που θα καταστήσει την οικονομία ανταγωνιστική και το κράτος λειτουργικό .Συνεχίζοντας είπε  ότι για το ζήτημα των πλεονασμάτων , θα διεκδικήσει μείωση των στόχων για τους οποίους δεσμεύτηκε ο Σύριζα.Η διεκδίκηση της μείωσης θα γίνει όταν η  Ελλάδα αποκτήσει την αναγκαία πολιτική αξιοπιστία , δηλαδή όταν η κυβέρνηση της ΝΔ θα έχει δώσει σαφή και μετρήσιμα δείγματα μεταρρυθμίσεων.

Πρώτα λέμε στον Μητσοτάκη , από αυτό εδώ το βήμα , ότι πρέπει να καταργήσει την βλακεία που τον δέρνει , και την προδοσία που του έφαγε τα σωθικά , και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε με την περίπτωση του!

Για να καταργήσει τον νόμο Κατρούγκαλου , πρώτα θα πρέπει η Ελλάδα να αποκτήσει την αναγκαία πολιτική αξιοπιστία , και αυτό θα γίνει όταν θα δώσει μετρήσιμα και σαφή δείγματα μεταρρυθμίσεων, ισχυρίζεται ο Μητσοτάκης.Όταν θα δώσει δηλαδή στους τοκογλύφους  σαφή δείγματα δουλοπρέπειας!Όταν δηλαδή θα σας κόψει το άλλο κωλομάγουλο , με απολύσεις , με μειώσεις μισθών και συντάξεων και τα φέρει στα ίσα  , τότε θα "καταργήσει" και τον νόμο κατρούγκαλου! Κόψε ράψε είναι η δουλειά.


Ο απατεώνας Μητσοτάκης  , που είναι κατηγορούμενος για εσχάτη προδοσία και συναυτουργία σε εσχάτη προδοσία  από τα πρώτα μνημόνια , ξέχασε να σας πεί ότι , αυτά που συμφωνήθηκαν με τους δανειστές , δηλαδή ,3,5% πλεόνασμα  μέχρι το 2022 και 2,2% μέχρι το 2060 είναι αδιαπραγμάτευτα, όπως και οτι για  το χρέος δεν μπορεί να ξαναμιλήσει κανένας μέχρι το 2032 , σύμφωνα με την υπογραφή του Τσίπρα που δεσμεύει του επόμενους, όπως επίσης και ότι δεν μπορεί να πάρει κανένας πίσω τα βασικά κομμάτια του δημόσιου πλούτου πίσω μέχρι το 2114 , που έχει βάλει στο υπερταμείο ο Τσίπρας υπέρ των δανειστών. .

Άρα πώς θα διεκδικήσει μείωση στόχων  ο νενέκος  από τα δεξιά , Μητσοτάκης ;;;

Καταλάβατε , πως δουλεύουν το πόπολο ;; Με την παροχολογία και την υποσχεσιολογία του κώλου.Με ψέματα και φρούδες ελπίδες.Με την απατεωνιά.

Γιατί το κάνουν αυτό όμως ;;; 

Απάντηση : Επειδή ξέρουν με ποιούς έχουν να κάνουν..

Ξέρουν ότι μόλις υποσχεθείς στον Έλληνα , τον εγκλωβίζεις , και τον τραβάς προς το μέρος σου.Ο Έλληνας κατευθείαν θα ξεχάσει τα εγκλήματα που προηγήθηκαν   και θα φάει το παραμυ-ιθάκη γιατί έτσι έμαθε να ζεί.Έτσι έμαθε να τρέφεται.Με αερολογίες  και υποσχέσεις του κώλου.Αυτό είναι το φαϊ του Έλληνα, το οποίο δεν θα εξετάσει πρώτου το φάει αν είναι δηλητηριασμένο ή όχι!

Απλά θα το φάει!


Καλό παραμυ-Ιθακη λοιπόν!








Σχόλια