Πως μπορειτε να λυσετε σε λιγα λεπτα το προβλημα με τις καταληψεις των Εθ. Οδων Απο τους λαθροεποίκους!

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανστες καταληψη εθνικων οδωνς


Το πρόβλημα ξεκινά με την κατοχή της χώρας , και τα υπάκουα όργανα του εχθρού που είναι το πολιτικό σύστημα , αλλα και όσοι συνηγορούν στην εσχάτη προδοσία.Εσχάτη προδοσία έχουμε  απο τις 24/11/2011 , από την στιγμή που ανακοινώθηκε μεσα στην βουλή , δια στόματος Βαϊτση Αποστολάτου, η άσκηση ποινικής δίωξης κατά των μελών της τότε κυβέρνησης  Παπανδρέου για την υπογραφή της στο πρώτο μνημόνιο!Από τότε έχουμε παράλειψη διώξεων για όλους τους αυτουργούς και συναυτουργούς στην εσχάτη προδοσία!

Από τότε όλοι αυτοί που εσείς ψηφίζετε παράνομα , υπακούν στα κελεύσματα του κατακτητή με την δική σας σύμφωνη γνώμη!

Για να το σταματήσετε αυτό πρέπει να σταματήσετε να αποσιωπάτε την εσχάτη προδοσία και την παράληψη διώξεων  βάση του 120 του Συνταγματος!Αυτό πρέπει  να γίνει με την κατάθεση της Ιερής δήλωσης του Άρθρου 120 στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ΔΩΡΕΑΝ , παίρνοντας πρωτοκολλημένο αντίγραφο.Καλο , θα είναι να έχετε το έγγραφο αυτό μαζί σας  οπουδήποτε και αν ταξιδεύετε , διότι δεν ξέρετε πότε θα συναντήσετε αυτό το  πρόβλημα, και όχι μόνο αυτό.Απο την στιγμή που θα υπογράψετε κατά της εσχάτης προδοσίας και την παράλειψη διώξεων , αντιπροσωπεύετε το ίδιο το σύνταγμα βάση του άρθρου 120 του Συντάγματος.Κανένας νόμος δεν είναί ανώτερος απο ίδιο το σύνταγμα και το Άρθρο 120  του  Συντάγματος!Όλα αυτά που ψηφίζουν είναι παράνομα και το ξέρετε όλοι.

Εν συνεχεία , εφόσον έχετε καταγγείλει μέσω της Ιερής δήλωσης του άρθρου 120 ,  την Παράλειψη διώξεων για εσχάτη προδοσία , νομιμοποιήστε να διατάξτε οποιοδήποτε όργανο για την τήρηση του συντάγματος και των νόμων!

Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν , παίρνετε τηλέφωνο στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα τους ενημερώνετε ότι έχετε επικαλεστεί το άρθρο 120 μεσω της ιερής δήλωσης , και έχετε καταγγείλει την παράλειψη διώξεων για εσχάτη προδοσία  , και τους διατάσσεται, έτσι όπως το διαβάζετε ,τους διατάσσεται    να αποκαταστήσουν την τάξη σύμφωνα με το Άρθρο 431 του ποινικού κώδικα για  διατάραξη κυκλοφορίας.Σε περίπτωση που δεν υπακούσουν στο σύνταγμα,σε εσάς δηλαδή που έχετε καταγγήλει την εσχάτη προδόσια   , αυτομάτως γίνονται συναυτουργοί εσχάτης προδοσίας και αυτό τους το υπενθυμίζετε αν δεν υπακούσουν! Οι ίδιοι  ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτό!

Αν δεν υπακούσουν λοιπόν , παίρνετε τα στοχεία του διοικητή η του αστυνομικού οργανού που αρνείται να εκτελέσει την εντολή και έχετε το δικαίωμα να τον μηνύσετε για παράβαση καθήκοντος .Αυτό του το υπενθυμίζετε εφόσον αρνηθεί να εκτελέσει τα νόμιμα!Ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει αυτό!


Άρθρο 259
Παράβαση καθήκοντος
Υπάλληλος που με πρόθεση παραβαίνει τα καθήκοντα της υπηρεσίας του με σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον παράνομο όφελος ή για να βλάψει το κράτος ή κάποιον άλλο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών, αν η πράξη αυτή δεν τιμωρείται με άλλη ποινική διάταξη.

Είσαστε το ίδιο το σύνταγμα μην το ξεχνάτε.Τίποτα δεν είναι ανώτερο από το Σύνταγμα και το Άρθρο 120.


Μην συμβιβαστείτε  απλώς με την εκδίωξη των καταληψιών από τον τόπο κοινής χρήσης.Ότι λέει ο νόμος και ο νόμος είναι σαφής! Η πρόστιμο η κράτηση 2 μηνών.

Άρθρο 431 - Ποινικός Κώδικας - Διατάραξη κυκλοφορίας


Όποιος παρεμποδίζει χωρίς δικαίωμα την κυκλοφορία σε τόπους κοινής χρήσης στη στεριά ή στα ύδατα ή με οποιονδήποτε τρόπο διαταράσσει ή θέτει σε κίνδυνο την ασφάλειά της τιμωρείται με πρόστιμο ή με κράτηση μέχρι δύο μηνών, αν άλλη διάταξη δεν τιμωρεί βαρύτερα την πράξη αυτή.

Αυτήν την ενέργεια μπορούν να την κάνουν μόνο  οι πολίτες που δεν ολιγώρησαν στην εσχάτη προδοσία και την κατήγγειλαν με την ιερή δήλωση στο αστυνομικό τμήμα και αυτό γιατί , αν δεν καταθέσετε την ιερή δήλωση , αποδέχεστε την εσχάτη προδοσία και όλα τα αποτελέσματα της, και ένα απο αυτα είναι και η κατάληψη απο λαθρομεταναστες τόπων κοινης χρήσης.Άρα αφου τα αποδέχεστε δεν μπορείτε να διατάξτε τα όργανα να προχωρήσουν σε συλλήψεις των καταληψιών τόπων κοινής χρήσης.


Παρακάτω η Ιερή δήλωση του Άρθρου 120!


Εάν συναντήσετε οποιοδήποτε κόλλημα , και δεν επικυρώνουν την ιερή δήλωση του Άρθρου 120 στο Αστυνομικό τμήμα , επικοινωνήστε με το Σωματείο Ελλήνων Υποστηρικτών του Συντάγματος στο info@seys.gr.Και το πρόβλημα θα λυθεί να είσαστε σίγουροι! 

Κλείνοντας να γράψουμε ακομά μια φορά ότι η χώρα βρίσκεται υπο κατοχή , το 41-44 με τα οπλά τώρα με τα μνημόνια και το ευρώ.Άρα όλο το βάρος πέφτει σε μας καθώς το συνταγμα μας υποχρεώνει και μας δίνει το δικαιώμα να το υπερασπιστούμε με οποιοδήποτε μέσο βάση του άρθρου 120 του Συντάγματος!

Το δύσκολο δεν είναι να ρίξεις στην κάλπη το χαρτάκι.Αυτό αντίθετα είναι το πιο εύκολο.Το δύσκολο είναι να τα βάλεις με το τέρας!

Όποιος νομίζει ότι αυτό είναι αφήγημα επιστημονικής φαντασίας , να πάει στον γιατρό να τον κοιτάξει γιατί έχει πρόβλημα στο μυαλό!

Γειά σας και καλό βόλι!

*Καταθέτοντας την Ιερή δήλωση του άρθρου 120 στο αστυνομικό τμήμα ,  και παίρνοντας αντίγραφο πρωτοκολλημένο , !)Δεν αποδέχεστε την κατοχή της χώρας και απο τους εγχώριους δοσίλογους και τους τοκογλύφους δανείστες.2)Είσαστε το ίδιο το σύνταγμα που όλοι οφείλουν να υπακούν σε αυτό.3)Είσαστε ανώτεροι ακόμα και από δικαστές και εισαγγελείς και τους διατάσσεται να εκτέλουν τις επιταγές του συντάγματος και των νόμων που συμφωνούν με αυτό!

Τα οφέλη πολλά και μπορείτε να τα βρείτε στο https://seys.gr αλλά και στην όμαδα μας στο facebook εδώ ,κανοντας ερωτήσεις αν έχετε απορίες!

ροσεχώς άρθρο για το πως θα μπορεί κάποιος  να κινηθεί κατά της ΔΕΗ  ,  για τις παράνομες χρεώσεις βάση του ¨Αρθρου 120 του συντάγματος!

Σχόλια

  1. Αν δεν θυσιάσεις ορισμένους από αυτούς και αυτοθυσιαστείς προκοπή δεν υπάρχει στο πρόβλημα. Εννοώ να είμαι ο νταλικιέρης στη φωτογραφία και να περάσω από πάνω τους κάνοντας τους χαλκομανία στην άσφαλτο. Πόσα από αυτά τα μικρόβια έπειτα θα έχουν τις ίδιες διαθέσεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου