Λοιπον, επειδη γεμισαμε ισαποστακηδες.


Πρωτον επειδη υπαρχει ανιστορησια: ΔΕΝ μιλαμε για Αλβανια. Μιλαμε για Βορειο Ηπειρο. Μια περιοχη αναγνωρισμενη ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ με το πρωτοκολλο της Κερκυρας ως αυτονομη. Υπαρχει αναγνωρισμενη μειονοτητα, η οποια συμφωνα με διεθνες δικαιο εχει δικαιωματα. Ενα απο αυτα ειναι να αναρτα την σημαια του Εθνους της.
Δευτερον στην Ελλαδα εχουμε ασχοληθει εκατονταδες φορες με οπλισμενους Αλβανους, και ακολουθηθηκαν παντοτε διαδικασιες ασφαλους αφοπλισμου και οχι εξοντωσης τους, εκτος κι αν ηταν αναποφευκτο λογω απειλης ζωης τριτου.
Τριτον, στην περιοχη της Β.Η. δρουν συστηματικα ομαδες ουτσεκαδων οι οποιοι επιβαλλουν την αλβανικη πυγμη με ενοπλη βια. Δεκαδες τα θυματα, τραυματιες, βασανισμενοι και νεκροι. Οποτε η οπλοφορια ειναι απαραιτητη για αυτοπροστασια.
Το μεγεθος της κινητοποιημενης αλβανικης κρατικης δυναμης αποδεικνυει πως μολις οι ουτσεκαδες ειδαν τα σκουρα, διοτι ειναι θρασυδειλοι, καλεσαν τον "νομιμο" φορεα βιας, ο οποιος φυσικα κινηθηκε με σκοπο να ξεκανει το παληκαρι και οχι να αποκλιμακωσει και να αφοπλισει.
Οσοι βρισκεστε στην ασφαλεια (λεμε τωρα) της Ελλαδος με εξασφαλισμενα ολα σας τα δικαιωματα και κρινετε αφ' υψηλου τον αγωνα και τη θυσια αυτου του παιδιου, η χαμερπης και ψοφοδεης σας σταση σας κατατασσει στην κατωτερη κατηγορια του ζωϊκου βασιλειου, καπου αναμεσα στα βλαττοειδη και στις σκολοπενδριδες.
Επισης, ο,τι πληροφοριες εχουμε ειναι φιλτραρισμενες μεσα απο τα αλβανικα ΜΜΕ και την ενημερωση που τους εδωσε η αλβανικη "αστυνομια". Αυτο για οσους γνωριζουν την Αλβανια του πρεζεμπορα μαυραγοριτη Ραμα και το μεγεθος της διαφθορας, λεει πολλα, για το πως μπορει να διαμορφωθηκε βολικα η ιστορια.
Ο,τι γνωριζουμε ειναι πως το παληκαρι σηκωσε τη σημαια στο νεκροταφειο της πολης του για να τιμησει τους Ελληνες πεσοντες και καποιοι ηρθαν με τσαμπουκα να την κατεβασουν.
Για οσους παλι γνωριζουν τα τεκταινομενα στην Αλβανια, οι ουτσεκαδες ειναι το μακρυ χερι της κυβερνησης εναντια στους Ελληνες αδελφους μας εκει. Την τελευταια φορα που την υψωσε ενας συμπατριωτης μας στο σπιτι του, την κατεβασαν, την καψανε και τον εσπασαν στο ξυλο, ολα αυτα υπο την απειλη οπλων.
Μερικοι μαλλον ζειτε στο στρουμφοχωριο οπου ολα ειναι ομορφα και γραφικα, η αληθεια ομως σε αυτα τα μερη ειναι πολυ σκληρη και καθολου παραμυθι. Μιλαμε για βια, τρομοκρατια και ξεκληρισμα.
Το να μιλατε για νομους σε ενα κρατος ανομιας σας κανει το ιδιο φαιδρους με τους πολιτικαντηδες που ζητανε σεβασμο απο τα κρατη συμμοριες Αλβανια και Τουρκια.
Αυτοι ομως τουλαχιστον τα παιρνουν "χοντρα". Εσεις;


Σχόλια