ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ!



ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.alphatv.gr/.Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.




Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει σήμερα μια εποικοδομητική και εφ όλης της ύλης συζήτηση με την καγκελάριο της Γερμανίας 'Αγγελα Μέρκελ την οποία καλοσωρίζει στην Ελλάδα, ανέφεραν πηγές της ΝΔ, μετά την συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τις κοινές δηλώσεις.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ

Ως προς τις χθεσινές της δηλώσεις Μέρκελ για το ονοματολογικό, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η ΝΔ εκφράζει την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι η κ. Μέρκελ επιβεβαίωσε ότι κατανοεί την αντίθεση της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού στη συμφωνία των Πρεσπών, όπως και για την παραδοχή της ότι δεν μπορεί να επηρεάσει τη θέση της ΝΔ και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ  ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ  ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.


Παράλληλα η ΝΔ διένημε το tweet του Μάνφρεντ Βέμπερ το οποίο σύμφωνα με τη ΝΔ «είναι η απάντησή του στην προπαγάνδα με fake news που διέσπειρε ο κ. Παπαδημούλης και αναπαρήγαγε η ΕΡΤ ότι υπήρξε μια τάχα συνέντευξή του που τον ήθελε δήθεν να αντιτίθεται στη θέση της ΝΔ για το Σκοπιανό».

Το tweet του κ. Βέμπερ έχει ως εξής: «Σέβομαι απολύτως την ευαισθησία του ελληνικού λαού στο ονοματολογικό ζήτημα με την πΓΔΜ. Δεν υπήρξε συνέντευξή μου γι αυτό το θέμα. Σέβομαι τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη και πιστεύω βαθιά ότι θα οδηγήσει την Ελλάδα σε σταθερότητα και ευημερία, καταπολεμώντας το λαϊκισμό». 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΤΟ ΤΟΝΙΣΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ  ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ TWΕET ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΕΜΠΕΡ.ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!


ΣΧΟΛΙΟ 

ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ , ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΛΙΓΟ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.ΓΛΥΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ  ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ;;;

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ,ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ  Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΩΘΩΝΙΑ 

ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ

Σχόλια

  1. ΛΥΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΛΥΣΗ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχαλης Καλογερακης11 Ιανουαρίου 2019 στις 5:03 μ.μ.

      Μηνυση σε ολο το πολιτικο συστημα για αυτουργια και συναυτουργια για εσχατη προδοσια και επιβοιυλη της ακεραιοτητας της χωρας!Αυτη ειναι η λυση πριν οπλισουμε τα χερια μας αναγκαστικα!

      Διαγραφή
    2. ....ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ...ΑΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΑΔΑ , ΛΥΠΑΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιχαλης Καλογερακης11 Ιανουαρίου 2019 στις 5:27 μ.μ.

    Αλλο ειναι να γινουν 5 μηνυσεις και αλλο να γινουν 3-4 εκ. μηνυσεις με την ιδια κατηγορια.Εχει μεγαλη διαφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ.. ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΑΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝ ΤΟΥΤΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μιχαλης Καλογερακης11 Ιανουαρίου 2019 στις 5:33 μ.μ.

    Αυτο δεν το εχουν προβλεψει.3-4 εκ μηνυσεις δεν εχουν προβλεψει.Καταρχην θα φρακαρουν τα παντα και θα γινει ντορος.Τπο συστημα μετα σε πανικο.Καταλαβες ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιχαλης Καλογερακης11 Ιανουαρίου 2019 στις 6:54 μ.μ.

    Ξερω τι ειναι γι'αυτο τα γραφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου