Πολιτειακή - Ανωμαλία :Τα γεγονότα των Προφητειών ξεκίνησαν...ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!





ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ;;;; ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ;;;




ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ


ΜΑΞΙΜΟΥ #ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ# ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΣΤΑΝ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 


Μέχρι τελευταίας ρανίδας αίματος ΑΙΣΧΡΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ο Πάνος Καμμένος και με λερωμένη την «φωλιά» ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ με ότι υπονοούσε στα αισχρά λόγια των δηλώσεων του ο Καμμένοςhttps://photognomon.blogspot.com/2019/01/kapelo.html 


ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΗΜΕΡΑ 13.01.2019 ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ.

Στους όρους του «διαζυγίου» ΠΑΝΟΥ –ΑΛΕΞΗ μεταξύ πολλών άλλων λεπτομερειών συμφωνήθηκαν τα εξής: 

Ο σημερινός αμφιλεγόμενος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας «υποσχέθηκε» στον Πάνο Καμμένο να εκδιώξει όσους κατέχουν υπουργικές και άλλες κυβερνητικές θέσεις προέρχονται από τους ΑΝ.ΕΛ. 

Αμέσως μετά την ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ (έχει κλειδώσει από χθες το βράδυ που τελείωσαν και οι συναλλαγές…), θα λάβει χώρα και τυπικά σε διεργασία κατά το Σύνταγμα από την ολομέλεια της Βουλής, ο Αλέξης Τσίπρας ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ, τιμώντας την Συμφωνία του με τον Πάνο Καμμένο ο οποίος όπως δηλώνει για να μην φανεί ο «κώλος της μαϊμού» στα μανταλάκια στα περιπτέρων, διότι έχει πολλά για την γούνα όλων στην κυβέρνηση. https://kourdistoportocali.com/…/matrozos-o-kammenos-anati…/ 

Ο «εξασφαλισμένος» με εξαγορασμένη ψήφο εμπιστοσύνης (όσων προδοτών της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ έχει ανάγκη για την πολιτική του επιβίωση) Αλέξης Τσίπρας πρωθυπουργός της Ελλάδας με 300χιλ. ηλίθιους ψηφοφόρους και 1,5εκ. εξαπατημένους Έλληνες υπέκυψε στους εκβιασμούς του Πάνου Καμμένου. 

Ανεξάρτητα με το διαζύγιο των Προδοτών της χώρας μας η Βουλή των Ελλήνων; τελικά όπως έχει αποδειχθεί είναι μεγάλη μπίζνα, έχει κάνει εκατομμυριούχους πολλούς ασήμαντους που δεν τους ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους -εφόσον δεν διέμεναν σε Βίλες στα βόρεια προάστεια αλλιώς στο Λαγονήσι. 

Θα περάσει και η τροπολογία των εξοπλιστικών με την «νέα» σύνθεση Κυβέρνησης του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ με το ενδεχόμενο να δούμε πάλι τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΥΕΘΑ… διότι ο Καμμένος έχει πολλούς συμφωνημένους «χριστιανούς» που εξουσιάζουν πρόσωπα και πράματα. 

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ, ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ, ΤΙΣ ΦΟΡΟΑΠΑΤΕΣ, ΤΙΣ OFFSHORE, ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ DOLCE VITA ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ (Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. 

Οσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο θα είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας υποσχέθηκε στον Πάνο Καμμένο ότι θα του παρέχει το  ακαταδίωκτο κατ ’υπέρβαση των ΑΡΘΡΩΝ 61 και 62 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Το θέμα έχει αναλάβει ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης και ετοιμάζει πρόωρες συνταξιοδοτήσεις σε Εισαγγελείς, όσων δεν έχει στοιχεία για να τον εκβιάσει. 

Η χώρα διανύει περίοδο πολιτειακής ανωμαλίας, «Gangbang» βιασμένη την χώρα μας, την κοινωνία μας, απαξάπαντες Έλληνες γεννημένους και νεκρούς. 

Το τι θα επακολουθήσει στην χώρα αιτία αυτών όλων δεν θα έχει προηγούμενο.






Σχόλια