ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΤΑ 4ΡΑ

 Η Novartis International AG είναι Ελβετική Εταιρεία και έχει έδρα στην πόλη Basel της Ελβετίας αυτό να πληροφορήσει κάποιος να απαντήσει τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ μέσω του Βασίλη Μπόνιου . Η Μέρκελ ταξίδεψε στην Αθήνα για να ζητήσει από τον Τσίπρα να αφήσει ήσυχη την NOVARTIS-……. σου ζητώ να μην ξανακουμπήσεις γερμανικές εταιρίες όπως η NOVARTIS.< ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ


ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


Ο Τσίπρας φοβάται ότι οικονομικά συμφέροντα έχουν αποφασίσει να τον ρίξουν πάση θυσία



Τo Koυρδιστό Πορτοκάλι αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο της επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα. Δεν είναι άλλος από την NOVARTIS. H Mέρκελ ζήτησε από τον Ελληνα πρωθυπουργό να μην ξαναασχοληθεί με την συγκεκριμένη υπόθεση.
Από τον Ian Ford
-Αρκετά μας ταλαιπωρήσατε με την Siemens…
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι πιέσεις υπέρ και κατά συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων και επιχειρηματιών είναι στην ατζέντα τόσο των Γερμανών όσων και των Αμερικανών πολιτικών. O Bενιζέλος για παράδειγμα ως υπουργός Οικονομικών άκουγε πολύ συχνά τον Σόιμπλε να του ζητά να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ο επιχειρηματίας Λαυρεντιάδης!
Τις τελευταίες ώρες μάλιστα οργιάζουν οι φήμες που κάνουν λόγο για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι ετοιμάζονται να καταψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών ή να απέχουν από τη βουλή στη διάρκεια της ψηφοφορίας. Ο Τσίπρας φοβάται ότι οικονομικά συμφέροντα έχουν αποφασίσει να τον ρίξουν πάση θυσία ακόμη κι αν χρειαστεί να εξαγοράσουν οξυδερκείς βουλευτές του από τη βόρεια Ελλάδα. Στο μυαλό του πρωθυπουργού επανέρχεται διαρκώς η ιδέα των εκλογών-αστραπή με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών. Δηλαδή εκλογές που θα μπορούσαν να ορισθούν για τα μέσα Φεβρουαρίου ώστε να αποφασίσει ο λαός σε τελική ανάλυση. Η Μέρκελ σύμφωνα με πληροφορίες του πρότεινε να κάνει Δημοψήφισμα λέγοντάς του ότι “είσαι μανούλα στα δημοψηφίσματα, γιατί δεν κάνεις ένα ακόμη;”.
Ο Τσίπρας της είπε ότι προτιμά να πάει σε εκλογές.
-Κάνε ότι νομίζεις αλλά σου ζητώ να μην ξανακουμπήσεις γερμανικές εταιρίες όπως η NOVARTIS. Αρκετά μας ταλαιπωρήσατε με την υπόθεση της Siemens…

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου