ΠΟΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ;;;




Ο «Παναμέζος» υποψήφιος του Σύριζα, οι σκοτεινές εταιρίες, συμμετοχές του, μία δολοφονία στην Μάλτα, και η «εξυπηρέτηση» της Ρωσίδας από την Αθήνα. 
Πολλές οι συμπτώσεις…ίδια ονόματα. Ο Σύριζα του Αλέξη Τσίπρα έχει … πλεονέκτημα 

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)





ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΣ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ











ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΤΕΖΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΔΑΦΝΗ ΚΑΡΟΥΑΝΑ ΓΚΑΛΙΣΙΑ


Η ιστορία είναι γνωστή: η Μαλτέζα δημοσιογράφος Δάφνη Καρουάνα Γκαλίσια πλήρωσε με τη ζωή της τον αγώνα της να φέρει στο φως την αλήθεια. Και η αλήθεια στην προκειμένη περίπτωση ήταν η πιθανή εμπλοκή της Μάλτας στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σκάνδαλο Panama Papers. Προ ημερών η Δάφνη σκοτώθηκε από εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθέτησαν άγνωστοι στο αυτοκίνητό της. Αλλά ήταν πράγματι άγνωστοι; Η οικογένειά της κάνει λόγο για «κράτος μαφίας» και υπανίσσεται εμπλοκή ή τουλάχιστον ανοχή του πρωθυπουργού Γιόζεφ Μουσκάτ.
Η υπόθεση απασχολεί πλέον και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στη σχετική συζήτηση το βράδυ της Τρίτης οι ευρωβουλευτές, αλλά και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Φρανς Τίμερμανς ζήτησαν άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης. Όπως λέει στην Deutsche Welle η Μαλτέζα ευρωβουλευτής Ρομπέρτα Μετσόλα, «oλόκληρη η χώρα προσπαθεί να συνέλθει από αυτή την κτηνώδη δολοφονία που είχε στόχο την καλύτερη αλλά και πιο αγαπητή δημοσιογράφο της Μάλτας. Χιλιάδες άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους και εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την αποτυχία των κρατικών θεσμών να προστατεύσουν έναν άνθρωπο σαν τη Δάφνη».
  • Ημερομηνία 25.10.2017




ΜΟΥΣΚΑΤ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΣΕ "ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ"




Σχόλια