ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ




View more on edocr

ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Η ΠΡΩΤΟΔΙΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑ ΗΛΙΑ, ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)
Απόρρητες Πληροφορίες από ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ της Αγγλίας.
ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ΗΛΙΑ—ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Διάβασε Έλληνα για να ξέρεις ποιόν να κρεμάσεις πρώτα
Διέταζαν την Δικαστή να βγάζει Αποφάσεις παρά το νόμο.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΡΤΥΡΟΣ
Εγώ, η δεσποινίς Αντωνία Ηλία, Ημερ. Γέννησης 16/03/ΧΧΧΧ, Ελληνικής Εθνικότητας, κατοικούσα σήμερα επι της οδού ΧΧΧΧ αριθμό 15 Λονδίνο ΤΚ ΧΧΧΧΧ, δηλώνω με ειλικρίνεια και υπεύθυνα τα ακόλουθα:
1. Είμαι Ελληνίδα πολίτης,  πρώην δικαστής, γεννημένη στην Αθήνα στις 16 Μαρτίου ΧΧΧΧ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
47. Σε μια άλλη περίπτωση, μου ζητήθηκε να κηρύξω σε πτώχευση έναν μειονεκτούντα έμπορα, παράνομα, παραβιάζοντας τους κανόνες του κώδικα πολιτικής  δικονομίας, υπέρ ενός μεγάλου επιχειρηματικού συμφέροντος.

Έτσι έστησαν τη Novartis, Siemens, ABB – Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ …, τα Λαμόγια Εισαγγελείς και Δικαστές της Ελλάδας, το μπουρδέλο του κάθε Τσίπρα, Σαμαρά, Παπανδρέου και του κακού συναπαντήματος των Ελλήνων.
Από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι… και έχουν στηθεί έναντι χρυσής ΜΙΖΑΣ «παρκαρισμένης» σε φορολογικούς παραδείσους εξού και η μεγάλη τους έννοια και φόβος να μην υποβάλουν Δηλώσεις Πόθεν Εσχες τα διεφθαρμένα παράσιτα που ακούνε στους τίτλους Εισαγγελείς και Δικαστές της Ελλάδας.
ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑ ΗΛΙΑ  - Ο εκάστοτε Άρειος Πάγος είναι ένα παραδικαστικό κύκλωμα στεγασμένο σε Μέγαρο, πληρωμένο από φόρους Ελλήνων-κορόιδων.
Κατά τις Απόρρητες Πληροφορίες η πρώην πρωτοδίκης, Αντωνία Ηλία τους «στόλισε» καλά στα Αγγλικά Δικαστήρια άπαντες διεφθαρμένους Έλληνες Εισαγγελείς και Δικαστές στο μπουρδέλο του κάθε Τσίπρα, Σαμαρά, Παπανδρέου και του κακού συναπαντήματος.
Επαναλαμβάνω την ερώτηση μου κ.κ. Εισαγγελείς και Δικαστές πείτε μας να μάθουμε πόσο πολύ γ@μιέστε, τάδε έφη
Όποιος από εσάς τους Εισαγγελείς και Δικαστές έχει προσβληθεί να μου κάνει μήνυση…εφόσον έχει 10 κώλους.  
Απόρρητες Πληροφορίες από ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ της Αγγλίας ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ΗΛΙΑ

Σχόλια