ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!!!













Δειτε τα ταμπελακια, ολοι στο κόλπο του Συνασπισμού  των λαμογιών
Σαλαβράκος , Τζαβέλα, Morten Messerschmidt



Ο  Σαλαβράκος Τζαβελα και 
 Morten Messerschmidt στο κόλπο  ως συνδιαχειριστές.Μάλιστα για τον Σαλαβράκο βρέθηκε στο ευρωκοινοβούλιο επίσημο έγγραφο που τον χαρακτηρίζει ως ταμία!!!!!!
Ητάν καλή η μπάζα ρε Σαλαβρ....;;;;





trésorier σημαινει Ταμίας στα Γαλλικά (Πάνω δεξιά)

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΝΙΚΗ ΤΖΑΒΕΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ MELD(ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ;;;)



Ο Δανός ευρωβουλευτής Morten Messerschmidt (Κολλητός με Τζαβέλα και Σαλαβράκο μιας και ήταν συνδιαχειριστές στο γκρουπ), του Λαϊκού Κόμματος της Δανίας “πιάστηκε” μετά από έρευνα του OLAF και των Εισαγγελικών Αρχών της ΔΑΝΙΑΣ με πλαστογραφημένα εικονικά τιμολόγια σε προσπάθεια να εκταμιεύσει από τα ταμεία της ΕΕ δεκάδες χιλιάδες ευρώ με σκοπό το όφελος, όπως κατά το παρελθόν.

Η έκθεση του OLAF καταλήγει, μεταξύ άλλων, στο συμπέρασμα ότι το ευρωπαϊκό κόμμα Meld και το συνδεδεμένο με αυτόν κεφάλαιο Feld, για αρκετά χρόνια, είχαν "παράνομα, ακανόνιστα ή αδικαιολόγητα έξοδα" ύψους περίπου 4,35 εκατομμυρίων κορώνων.


Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΑΝ ΚΡΙΘΕΙ ΕΝΟΧΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΔΑΝΟΣ (ΕΚΕΙ ΔΕΝ  ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ).

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΔΑΝΟΙ .. ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 



Ο OLAF ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ…..ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΗ…..!!!

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΗΔΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.


ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ OLAF ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.





ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ , ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΠΛΟΚΟΣΦΑΙΡΑ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

10 ΜΑΣΕΛΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΝΕ.



ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Ο απατεώνας πλαστογράφος Δανός ευρωβουλευτής Morten Messerschmidt, (ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΖΑΒΕΛΑ ΚΑΙ ΣΑΛΑΒΡΑΚΟ), του Λαϊκού Κόμματος της Δανίας είναι αυτός που έκανε ΠΡΟΒΑ ανάρτησης της ΔΑΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ σε ιστό με την Ελληνική μας σημαία κατά την επίσκεψη του σε Ελληνικό Νησί (πιθανόν να είναι η ΥΔΡΑ ή ΣΠΕΤΣΕΣ) είναι ο ίδιος που είχε προτείνει η Δανική Κυβέρνηση να απαιτήσει ως Υποθήκη το τουριστικό θέρετρο το νησί της Κω προκειμένου συνεχίσει να υποστηρίζει την Ελλάδα.





ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ: Κατανοούμε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να παρέχει εγγύηση για τα δάνεια με τη μορφή μετρητών. Αλλά θα μπορούσαμε, για παράδειγμα. Να μας δώσει Υποθήκη το νησί της Κως, και όταν η Ελλάδα πηγαίνει στη συνέχεια σε εθνική χρεοκοπία, τότε εμείς να μπορούμε να πάρουμε τα τουριστικά έσοδα από το Νησί της ΚΩ για τα δάνεια. Είναι ένα σοβαρό μήνυμα το οποίο όμως είναι τυλιγμένο σε λίγο χιούμορ, εξηγεί ο κύριο Messerschmidt στην εφημερίδα bt.dk.



ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ  ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ;;; ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΤΖΑΒΕΛΑ ΚΑΠΟΤΕ 

Τουλάχιστον η Ελλάδα αν καεί, να καεί για να υπάρξει μία συνοχή, και μία πραγματικά ενωμένη Ευρώπη

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!!


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο κύριος Morten Messerschmidt, του Λαϊκού Κόμματος της Δανίας, ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΤΖΑΒΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΥ;

ΕΙΝΑΙ απόγονος μεγάλης δανογερμανικής φαμίλιας το όνομα του τα λέει ΟΛΑ, είναι ένα ακροδεξιό ΝΑΖΙ κοπρόσκυλο (που όταν και όποιος τύχει και τον ανταμώσει ξανά στην Ελλάδα να του ρίξει ένα χέρι ξύλο μπας και έρθει στα ίσια του και δεν ξαναζητήσει Ελληνικό Νησί για Εγγύηση και να έχει το θάρρος να κάνει πρόβες σημαιοστολισμού με την σημαία της Δανίας σε Ελληνικά Νησιά)   

Περισσότερα εδώ… http://da.wikipedia.org/wiki/Morten_Messerschmidt  και ένα μικρό απόσπασμα μεταφρασμένου σχετικά με προφίλ του ακροδεξιού νεοναζί ευρωβουλευτή της Δανίας ο οποίος είναι αναπολών τον  ΧΙΤΛΕΡ και των ΝΑΖΙ 

«Στις 27 Απριλίου  2007 έγραψε η Δανέζικη εφημερίδα BT.dk ότι ο  Morten Messerschmidt, στις 20 Απριλίου γιόρτασε προσκαλώντας αρκετούς φίλους καλεσμένους για τα γενέθλια του Χίτλερ σε  εστιατόριο στο Tivoli είχε και προσφωνούσε χαιρετίζοντας τον « Χίτλερ με «heiler» και τραγουδώντας ναζιστικά τραγούδια,  σε κύριο άρθρο της η εφημερίδα ΒΤ.dk έγραψε και τις απόψεις των προσκεκλημένων λέγοντας ότι, με αναφορά του πρώην σοσιαλδημοκράτη πολιτικού Torben Lund, παραδέχθηκε  ότι ο Messerschmidt  ήταν μεθυσμένος και ότι είχε  τραγουδήσει μόνο τον πρώτο στίχο του ύμνου Lied der Deutschen(με διατύπωση Deutschland,Deutschland über alles), αλλά αρνήθηκε να έχουν χαιρετίσει προσφωνώντας υπέρ του Αδόλφου Χίτλερ και υπέρ του ναζισμού.Ο Morten Messerschmidt αποχώρησε από το Λαϊκό κόμμα της Δανίας στις 29 Απρίλιου του 2007 Τις επόμενες ημέρες, μάρτυρες ήρθαν και απέρριψαν την έκδοση της BT ενώ ο Torben Lund και ο συνεργάτης του  Lautrup διατήρησαν την κατάθεση τους.

Στις 22α Μαΐου 2007,Ο Morten Messerschmidt και η εφημερίδα B.T. και εξέδωσαν κοινή δήλωση, αλλά ήδη το ίδιο βράδυ, υπήρξε διαφωνία σε μια διπλή συνέντευξη με τον αρχισυντάκτη Arne Ullum της BT  και του Morten Messerschmidt στην τηλεόραση.Το 2009 Messerschmidt σε δίκη με την B.T. και τον πρώην αρχισυντάκτης Arne Ullum και κατά του δημοσιογράφου Jacob Jensen Heinel Δανικό Δικαστήριο τους καταδίκασε σε 10 ημερήσιο πρόστιμο των  500 Κορωνών Δανίας και έπρεπε να καταβάλουν αποζημίωση ύψους 25.000 κορωνών Δανίας για δυσφήμιση,ενώ Morten Messerschmidt απαλλάχθηκε των κατηγοριών.

Το 2009 στις Ευρωεκλογές επανεκλέχθηκε με 284.500 προσωπικούς ψήφους και ήρθε πρώτος σε προτιμήσεις!!! 

Άλλες πληροφορίες σχετικά εδω

Το e-mail του ΒΛΑΚΑ      dfmome@ft.dk για να του στείλετε τα χαιρετίσματα.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΠΡ. ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΙΓΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ




Σχόλια