Ανοιχτή πρόσκληση-πρόκληση στα Ελληνικα Χοαξες (ellinikahoaxes.gr)




Λάβαμε τα παρακάτω  , και επειδή εμείς δεν είμαστε ειδικοί για να κρίνουμε αν είναι όλα αυτά αληθή η όχι  , είπαμε να τα αφήσουμε στους ειδικούς του τομέα , στα ellinikahoaxes.gr.Είναι μια ευγενική χορηγία της ιστοσελίδας μας στους ειδικούς του είδους, κυνηγούς ψευδών ειδήσεων (hunters of  fake news).

Παρακαλούμε τα ellinikahoaxes.gr να διαψεύσουν , εφόσον είναι ψεύτικα όλα αυτά, τα παρακάτω.











θα τους παρακαλουσαμε επίσης να διαψεύσουν αν δεν υφίσταται ότι η φερόμενη ως πρόεδροςτης δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπουλου είναι κομμούνι , το οποίο εκτέλεσε άριστα τις εντολές και πήρε την καρέκλα της προδοσίας για να κάθεται η κωλαρά της και να αρπάζει χιλιάδες ευρώ προδίδοντας την Ελλάδα.

Θα τους παρακαλούσαμε επίσης να διαψεύσουν αν δεν υφίσταται ότι η φερόμενη ως πρόεδροςτης δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπουλου ζητούσε να μην εξεταστεί η λίστα  Λανγκάρντ όπως επίσης ζητούσε την απαλλαγή του Παπακωνσταντινου (τεως υπ. οικονομικων ),αυτού του υποκειμένου που υπέγραφε εκ μέρους μιας χώρας  έχοντας όλες τις εξουσίες που του έδωσαν οι τοκογλύφοι .

Θα τους παρακαλούσαμε επίσης να διαψεύσουν εφ'όσον δεν υφίσταται ότι η φερόμενη ως πρόεδρος της Δημοκρατίας , έκρινε ότι δεν μπορούν να ελεγχθούν απο το ΣτΕ οι προσβαλλόμενες πράξεις σχετικά με την προδοτική συμφωνία της λίμνης.(Έτσι γινόμαστε και εμείς  Πρόεδροι της Δημοκρατίας , Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου, όταν γίνεσαι κωλογλείφτης και πρακτορίσκος  σε όλες τις θέσεις μπορείς να καθήσεις)

Θα τους παρακαλούσαμε να διαβάσουν ολόκληρη την συστημένη επιστολή, όπως και τα άλλα έγγραφα ,   και ότι δεν υφίσταται να το διαψεύσουν.

Αλλιώς θα θεωρηθεί απο μέρους μας ότι εφ'όσον δεν έχουν διαψευστεί από την μεριά τους , είναι όλα αληθή.

Μην αγχώνεστε , δείτε το σαν μια πρόκληση.




Ενημέρωση του παρόντος 10-4-2020 10:15 π.μ

Μόλις λάβαμε και άλλα στοιχεία .Θα παρακαλούσαμε  τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΟΑΞΕΣ NA ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ 

From: EAH Business Consultant [mailto:e.a.hatzisavvas@mail.com]
Subject: Για αυτό και μόνο το λόγο σας φτύνω κατάμουτρα κυρία Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. -FW: Διεθνώς Καταζητούμενος Έλλην πολίτης Εμμανουήλ Αθ. Χατζησάββας, π. Πράκτωρ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-ΕΥΠ
Importance: High

Κυρία Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου,

Παρότι επανειλημμένα σας έχω γράψει σχετικά ζητώντας σας να δώσετε απάντηση με την εξεύρεση λύσης κατά το νόμο και το Σύνταγμα, εσείς κρίνεται σωστό, αντί να σκύψετε το κεφάλι και να ζητήσετε συγνώμη, κάνετε ακριβώς το αντίθετο, το ίδιο λάθος όπως έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν όλοι οι προδότες πολιτικοί-εγκληματίες κυβερνώντες της χώρας που έχουν συμπράξει και συγκαλύπτουν εγκλήματα σε βάρος Ελλήνων όπως είναι και η δική μου περίπτωση.

Για αυτό και μόνο το λόγο σας φτύνω κατάμουτρα κυρία Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Έχετε πιάσει και εσείς πάτο, και έχετε γίνει ένα με τα βοθρολύματα απαξάπαντες προδότες πολιτικούς της χώρας,
και πολύ χειρότερη από τους βρώμικους δημοσιογράφους-Φιλιππινέζες της χώρας όπως ο Στέφανος Χίο-Μακελειό, ο Γιάννη Φιλιππάκης-Δημοκρατία, ο Αλέξης Παπαχελάς-Καθημερινή, ο Κώστας Παπαζαφειρίου- Ράδιο Metropolis κ.α. πολλοί που κοροϊδεύουν καθημερινά του Ελληνες.


ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ
Εμμανουήλ Αθ. Χατζησάββας,
π. Πράκτωρ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-ΕΥΠ

ΥΓ 1: Οποιος θίγεται δεν έχει παρα να μου ζητήσει το λόγο, εφόσον μπορεί, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.


ΥΓ 2: Παρακαλούνται τα πληρωμένα με κρατικά κονδύλια «παλικάρια» των ελληνικών.. hoaxes να μας δώσουν τα φώτα τους https://photognomon.blogspot.com/2020/04/ellinikahoaxesgr.html




Σχόλια