ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης εκτός από Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη και συνέταιρος του εθνικού εγκληματία-ληστή Αριστείδη Φλώρου είναι και μέλος διοικητικού συμβουλίου της LINK2U CREDIT A.E η οποία είναι εισπρακτική εταιρεία.
Στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της εισπρακτικής εταιρείας LINK2U CREDIT A.E. εμφανίζεται η Καρολίνα Φλώρου η οποία είναι αδελφή του εθνικού εγκληματία-ληστή Αριστείδη Φλώρου.
Η εισπρακτική συστάθηκε τον Ιούλιο του 2012 με την επωνυμία «LINK2U CREDIT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ» με δ.τ. «LINK2U CREDIT A.E.»
Η Καρολίνα Φλώρου παραμένει στο Διοικητικό Συμβούλιο της εισπρακτικής LINK2U CREDIT A.E. έως τον Σεπτέμβριο του 2012. Στην συνέχεια η Καρολίνα Φλώρου αποχωρεί και τη θέση της  αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Δημητριάδης σημερινός Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η εισπρακτική εταιρεία LINK2U CREDIT A.E. τυγχάνει και θυγατρική της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «LINK 2U ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» συμφερόντων Φλώρου.
Η σύσταση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «LINK 2U ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» και το διακριτικό τίτλο «LINK 2U Α.Ε.» έγινε τον Ιούνιο του 2011
Η μητρική εταιρεία της εισπρακτικής εταιρείας LINK2U CREDIT A.E. συμφερόντων Φλώρου είναι η LINK 2U ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» με  διακριτικό τίτλο «LINK 2U Α.Ε.» όπου Πρόεδρος του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου αναλαμβάνει ο ανιψιός και σημερινός Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης.
Με απλά λόγια,
αυτά που έχει ληστέψει ο Αριστείδης Φλώρος από το Ελληνικό Δημόσιο τα απαιτεί με απειλές από τους Ελληνες μέσω της εισπρακτικής εταιρείας Link 2U Credit AE, ο δικηγόρος ανιψιός και Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου του Κυριάκου ΜητσοτάκηΓρηγόρης Δημητριάδης
Τον ίδιο ρόλο έχει η αδελφή του Εθνικού ληστή Αριστείδη Φλώρου Καρολίνα Φλώρου μέσω της ίδιας εισπρακτικής εταιρείας Link 2U Credit AE.
Όλες οι εταιρικές – επιχειρηματικές δραστηριότητες αποτελούν πτυχή στο σκάνδαλο ENERGA διότι αποδεικνύεται ότι υπάρχει μεγάλη και στενή σχέση των Οικογενειών ΦΛΩΡΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ εξού και η αποφυλάκιση του εγκληματία Αριστείδη Φλώρου που σκοπίμως οι δημοσιογράφοι και εκδότες τύπου Παπαχελά της «Καθημερινής» που γράφει τα όσα του δίνει ο υποβολέας από την ΕΥΠ και άλλοι πολλοί όμοιοι του, αποφεύγουν να αναδείξουν αιτία το μπούκωμα.
Να μην ξεχνάμε ότι πέρα από τις εγκληματικές δραστηριότητες προσώπων υπάρχουν με ντοκουμέντα αποδεδειγμένες και οι διεφθαρμένες πρακτικές του σημερινού Πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη που έχει αναγάγει το ρουσφέτι σε εθνικό σπορ με τον λογαριασμό στους Ελληνες, αφού ως γνωστό είχε διορίσει τον ανιψιό του, Γρηγόρη –Αλέξανδρο Δημητριάδη του Σπυρίδωνα Ειδικό Σύμβουλο στο Πολιτικό Γραφείο του γραφείο όταν ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ κατείχε την θέση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης τον Αύγουστο του 2013.
Για όλα αυτά άξιο απορίας η αισχρή και προφανέστατα διεφθαρμένη συμπεριφορά των Εισαγγελέων και Δικαστών της χώρας που συναινούν σιωπώντας, προσδοκώντας το κάτι τις
τους.
ΤΑ ΦΕΚ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ 

Σχόλια