ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Μπορεί η Θέμις, η θεά της Δικαιοσύνης, να είναι τυφλή. 
Αλλά όπως φαίνεται το Κάρμα δεν είναι...

Να τονίσουμε ότι για όσα στοιχεία αποκαλύπτονται στην  ιστοσελίδα:  www.greekcorruption.dk/el/  πρέπει οπωσδήποτε να επέμβει η Ελληνική δικαιοσύνη...

Η ιστοσελίδα Greekcorruption.dk  που επέλεξε να εδρεύει στη Δανία ασχολείται αποκλειστικά  με τα εγκλήματα κατά της Ελλάδας, αποκαλύπτοντας την διαφθορά επί των παρακάτω θεμάτων

Δικαιοσύνη, Πολιτικοί, Δημοσιογράφοι, Δωροδοκίες-Διαφθορά

Πριν πατήσετε “Είσοδο” στην εν λόγω ιστοσελίδα για τις επιμέρους ενότητες που περιέχει  θα διαβάσετε τα εξής:

Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για να εκθέσει όλες τις παρανομίες των πολιτικών κατά της  Ελλάδας.

Η αποστολή του greekcorruption.dk είναι να αποκαλύψει όλες τις εγκληματικές ενέργειες των πολιτικών στην Ελλάδα, οι οποίες έχουν υποδουλώσει τη χώρα μαζί με τους πολίτες της.

Το Greekcorruption.dk θα εκθέσει τους Έλληνες υποκριτές της "Δικαιοσύνης" που έχουν βλάψει αθώους ανθρώπους και ευνοούσαν εγκληματίες στην προσπάθειά τους αυτή.

Μέχρι σήμερα, υψηλόβαθμοι Έλληνες εισαγγελείς και δικαστές αρνούνται να αποκαλύψουν τις φορολογικές δηλώσεις τους για να αποκρύψουν τον παράνομο πλούτο τους.

Το Greekcorruption.dk θα "ξεκινήσει πόλεμο" εναντίον ψεύτικων ειδήσεων στην Ελλάδα και θα εκθέσει τους Έλληνες δημοσιογράφους που συνεχίζουν να παράγουν και να διανέμουν παραπληροφόρηση στο κοινό, σε αντάλλαγμα μεγάλων αμοιβών που καταβάλλονται με τη χρήση των «Μαύρων Ταμείων» της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Η Greekcorruption.dk επέλεξε να εδρεύει στη Δανία: μια χώρα της οποίας το σύνταγμα και οι νόμοι διασφαλίζουν την ελευθερία της έκφρασης.

Το Greekcorruption.dk υπόσχεται να γίνει συνώνυμο της αληθινής πληροφόρησης με γεγονότα και αποδεικτικά στοιχεία για την υποστήριξή της και με αυτό τον τρόπο να εκθέσει την πολιτική διαφθορά και τους συνεργούς της για τα εγκλήματα τους κατά της Ελλάδας, χωρίς αμφιβολία να λειτουργήσει κάτω από "μηδενική ανοχή για την πολιτική διαφθορά".


Οι αρμόδιοι ας κρατήσουν την ιστοσελίδα αυτή υπόψιν τους κι ας προσέξουν τα στοιχεία που δημοσιεύονται...

Σχόλια